Vina

Botanikos

 

Lekovita današnjica

 

Botanikos kupcima nudi revolucionarni čaj od konoplje, koji sadrži CBD sastojak, koji ima brojna lekovita svojstva. Prema zakonu Republike Srbije, uzgajanje biljke kanabis i upotreba proizvoda od nje u industriji i humanoj upotrebi, potpuno je priznata i dozvoljena, a kvalitet proizvoda, među kojima je i Botanikos D.O.O čaj sa CBD-om, zagarantovan.
Konoplja je jedna od najstarijih biljaka koje je čovek uzgajao za svoju upotrebu. Ona je ujedno i jedna od prvih kultivisanih biljaka koja je imala brojne namene. Gajila se zbog vlakana, za izradu konopaca, odeće i hartije.
Ovo je biljka čiji naziv sasvim sigurno stvara najviše stigme i predrasuda među ljudima. Bilo kakav pozitivan ton o njoj gotovo po pravilu nailazi na osudu, iako pravih argumenata za to manjka, a znanja o njenim dejstvima još uvek su nepoznanica.

 

Do tridesetih godina XX veka, čaj od konoplje uživao je reputaciju napitka prijatnog ukusa sa terapeutskim dejstvom koji doprinosi opštem blagostanju organizma i njegovom opuštanju. U kombinaciji sa drugim biljkama i preliven toplom vodom, njegova blagodet se ispoljava.

 

Najjednostavniji i široko zastupljeni načini za konzumaciju CBD-a su svakako ulje i čaj koji sadrže različite doze ovog kanabinoida. Iako postoje i drugi načini za konzumaciju industrijske konoplje, Botanikos DOO preporučuje prvenstveno čaj.

Sortiraj
Botanikos čaj od konoplje 50/1

Za klijente koji imaju potrebu za većom količinom Botanikos čaja, postoji vrlo interesantno pakovanj

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code