Megdan
Na korenima porodične tradicije, sa željom da tradiciju nadogradimo vrhunskom tehnologijom, a vrhunsku tehnologiju potvrdimo nezaboravnim kreacijama rakija, bitera i likera, na osnovama gotovo sopstvene sirovinske baze predstavljamo Megdan rakije, proizvedene u uslovima kontrolisane fermentacije, destilisane na Holstein destilacionoj koloni, ostavljene da svoj kvalitet nadograđuju brižljivim odležavanjem u hrastovim buradima od domaćeg, bugarskog i francuskog hrasta renomiranih proizvodjača.
Voćne rakije se nekoliko stotina godina proizvode u Srbiji. Rakije su kvalitetno i traženo piće kod nas i u svetu. Proizvodnja alhoholnih pića (iznad 15% alhohola) zasniva se na fermentaciji šećera iz voća i grožđa. Na prvi pogled pravljenje rakije izgleda jednostavno, ali proizvodnja je složena i zahteva stručnost i znanje.
Naša rakija od šljive obavezno mora da odleži u hrastovom buretu (od 225, 300 ili 400
Megdan rakija od leskovačke dunje ima finu nadogradnju tokom odležavanja u francuskim hrastovim bura
Megdan rakija od Kajsije, proizvedena u uslovima kontrolisane fermentacije od zrelih, zdravih, ručno
Megdan, rakija od kruške Vilijamovke, proizvedena u uslovima kontrolisane fermentacije, domin
Megdan, Loza, rakija od grožđa, proizvedena u uslovima kontrolisane fermentacije od sorti grožđa &sc