Hemperience

 

Iz srca Šumadije nešto sasvim drugačije

 

 

Hemperience proizvodi od konoplje su potpuno novi brend u Srbiji. Proizvodi su dobijeni od industrijske konoplje (CANNABIS SATIVA) uzgajane na domaćim plantažama. Konoplja je uzgajana potpuno prirodno bez dodatnih hemijskih sredstava u vidu pesticida ili herbicida.

 

Na njihovim plantažama gaji se francuska sorta konoplje FEDORA 17. Dozvola za gajenje konoplje izdaje se na osnovu Zakona o kontrolisanim psihoaktivnim supstancama i Pravilnika o uslovima za gajenje konoplje iz 2013. godine, što znači da je sve u potpunosti prošlo kroz potrebne analize. Sadržaj supstanci iz grupe tetrahidrokanabinola (THC) je manji od 0.2%. Njihovi proizvodi se pune i pakuju u ambalažu koja ima sve potrebne sertifikate koji obezbeđuju dugotrajnost i čuvaju kvalitet proizvoda.

 

Prvi od proizvoda koji je predstavljen domaćem tržištu je čaj od konoplje koji sadrži do 2% CBD-a i ispod 0,2% THC-a. Ovo je potpuno netretiran, organski i prirodan proizvod dobijen od cvetova industrijske konoplje sa njihovih plantaža koje se nalaze u srcu Šumadije. Plantaže se nalaze na zemljištu koje nije tretirano poslednjih 50 godina, đubrivo koje koristie je prirodno, tako da se može reći da je nnjihov čaj od kanabisa organskog porekla. Dakle u pitanju je bezbedan i zdrav čaj koji blagotvorno utiče na zdravlje ljudi. Ovaj čaj se koristi kako bi se poboljšalo raspoloženje, smanjio stres, kao i za još mnogo pozitivnih efekata. Govorimo o dokazano zdravom proizvodu koji povećava energiju, relaksira telo i um, otklanja nervozu i nesanicu, podiže raspoloženje, poboljšava varenje i probavu, snižava visok krvni pritisak, poboljšava san, ublažava probleme sa bubrezima, kontroliše i snižava nivo holesterola u krvi, pomaže ljudima koje muči jaka kiselina u želucu, sprečava konvulzije – grčenje mišića, pomaže u regulisanju telesne težine i njenom održavanju, ublažava upale krajnika, groznice i mučnine. Osim toga sadrži kanabinoid (CBD) koji pomaže u lečenju reumatoidnog artritisa, kolitisa, upale jetre, kardiovaskularnih bolesti i šećerne bolesti. Čak i ukoliko nemate zdravstvenih problema, čaj od konoplje se javlja kao odličan dodatak Vašoj svakodnevici.

 

Pored čaja koji se isporučuje u dve vrste pakovanja tu je još i hladno cedjeno ulje, konopljin protein, konopljina krema za lice kao i sapun od konoplje, a mi smo ih približili Vama.

Sortiraj
Hemperience čaj od konoplje 50/1

Čaj od konoplje je, zbog svojih lekovitih dejstava, vekovima bio jedan od omiljenih toplih napitaka.

Hemperience dnevna krema za lice od konoplje 50ml

- Vitaminska krema za lice od konoplje sadrži pažljivo odabrane prirodne sastojke koji štite

Hemperience konopljino hladno cedjeno ulje 250ml

Biljka konoplja (Cannabis sativa L), poznata i kao industrijska konoplja, se smatra prvom biljkom

Hemperience konopljin protein 100gr

Proteini konoplje imaju prednosti u odnosu na životinjske proteine i druge biljne opcije Postoji mno

Hemperience konopljin protein 350gr

Proteini konoplje imaju prednosti u odnosu na životinjske proteine i druge biljne opcije Postoji mno

Hemperience sapun od konoplje i kozijeg mleka

Konopljino ulje kao sastavni deo ovog sapuna hrani i štiti kožu. Bogato je vitaminima, esenci

Hemperience konopljino ulje za negu kose

Konopljino ulje sadrži proteine, masne kiseline i hranljive sastojke. Svi ovi sastojci rezultiraju z

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code