ours logo ours logo
kupovina vina i rakije
Za iznos veći od
0 dinara
besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA
Povraćaj novca za neotvorenu robu kupovina vina i rakije ZA PROSLAVE
Šapat logo

Ništa se nije slučajno desilo

Na osunčanom obronku Fruške Gore, pronašli su idealno mesto za rastuće zasade belog i crvenog grožđa, sorti koje profesionalci pretvaraju u njihova bela, rose i crvena vina. Iako se proizvode uz pomoć najsavremenije enološke tehnologije, vina sazrevaju u tradicionalnim drvenim sudovima, izrađenim od francuskog i srpskog hrasta. Nakon šest godina proizvodnje, vina su sazrela i dobila pečat prepoznavanja, kojim grade sopstveni put na tržištu.
Stasali su i proširili distributivnu mrežu na zavidan broj izuzetnih lokala, vinoteka i renomiranih restorana, u kojima je prepoznat potencijal za dugogodišnju saradnju i građenje partnerskih odnosa.
Iako raspolažu limitiranim količinama, njihova vina su uspela da dosegnu i velika inostrana tržišta, gde vina sigurnim korakom nalaze put do srca potrošača.
Prostor proizvodnje, gde se grožđe iz sopstvenih vinograda pretvara u vino, predstavlja jedan od tri dela kompleksa vinarije Šapat atelje vina. Projektovan je prema najsavremenijim standardima i opremljen je najboljom enološkom tehnologijom, dok se u „barik podrumu“ nalaze tradicionalni drveni sudovi i barik burići, izrađeni od francuskog i srpskog hrasta, podesni i za fermentaciju, kao i za čuvanje crvenih vina. Tu nastaje čarolija proizvodnje Šapat vina, po posebnoj recepturi i u limitiranim serijama.
Deo podruma, odakle se pruža pogled na sve prostorije u kojima se naše vino stvara, specijalno je namenjen i dizajniran za udobnu i opuštajuću degustaciju.
Spojem podneblja i vrednih ruku, nastao je ambijent koji se dopao ljudima otvorenog duha, stila i ukusa. Ništa se nije dogodilo slučajno. Mnogo se radilo, planiralo, čekalo, dok nije stvoren kutak koji danas ima čast da bude domaćin dobrim gostima koji očekuju najbolje.
Degustacija je, samo ovde, u stvari pravi obrok, ručak ili večera, gde umesto uz pet-šest zalogaja, vino biva pažljivo upareno i isprobano uz pet do sedam gangova. Nedeljno popodne uz muziciranje prijatelja iz Beogradske filharmonije ili prosidba devojke tokom vožnje helikopterom iznad vinograda, jesu događaji koji Šapat zauvek učine delom života mnogih ljudi.


Šapat Cabernet Sauvignon
1.800,00 din
Šapat Pi Crveno
1.650,00 din
Šapat Merlot
1.400,00 din
Šapat Magnus
950,00 din
Šapat Suma
900,00 din
Šapat Chardonnay 5
1.400,00 din
Šapat Rose
770,00 din

Info

Pun naziv:

Privredno društvo za trgovinu i usluge OURS 2017 d.o.o.

Skraćeni naziv:

OURS 2017 d.o.o.

PIB:

110366093

Matični broj:

21343382

Žiro-račun:

160-494588-24

Dokumenta

Kupovina i dostava proizvoda:

OVDE

Politika privatnosti:

OVDE

Kontakt