ours logo ours logo
kupovina vina i rakije
Za iznos veći od
0 dinara
besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA
Povraćaj novca za neotvorenu robu kupovina vina i rakije ZA PROSLAVE
Botanikos logo

Lekovita današnjica

Botanikos kupcima nudi revolucionarni čaj od konoplje, koji sadrži CBD sastojak, koji ima brojna lekovita svojstva. Prema zakonu Republike Srbije, uzgajanje biljke kanabis i upotreba proizvoda od nje u industriji i humanoj upotrebi, potpuno je priznata i dozvoljena, a kvalitet proizvoda, među kojima je i Botanikos D.O.O čaj sa CBD-om, zagarantovan.
Konoplja je jedna od najstarijih biljaka koje je čovek uzgajao za svoju upotrebu. Ona je ujedno i jedna od prvih kultivisanih biljaka koja je imala brojne namene. Gajila se zbog vlakana, za izradu konopaca, odeće i hartije.
Ovo je biljka čiji naziv sasvim sigurno stvara najviše stigme i predrasuda među ljudima. Bilo kakav pozitivan ton o njoj gotovo po pravilu nailazi na osudu, iako pravih argumenata za to manjka, a znanja o njenim dejstvima još uvek su nepoznanica.
Do tridesetih godina XX veka, čaj od konoplje uživao je reputaciju napitka prijatnog ukusa sa terapeutskim dejstvom koji doprinosi opštem blagostanju organizma i njegovom opuštanju. U kombinaciji sa drugim biljkama i preliven toplom vodom, njegova blagodet se ispoljava.
Najjednostavniji i široko zastupljeni načini za konzumaciju CBD-a su svakako ulje i čaj koji sadrže različite doze ovog kanabinoida. Iako postoje i drugi načini za konzumaciju industrijske konoplje, Botanikos DOO preporučuje prvenstveno čaj.


Botanikos čaj (25 kesica)
700,00 din
Botanikos čaj (50 kesica)
1.200,00 din

Info

Pun naziv:

Privredno društvo za trgovinu i usluge OURS 2017 d.o.o.

Skraćeni naziv:

OURS 2017 d.o.o.

PIB:

110366093

Matični broj:

21343382

Žiro-račun:

160-494588-24

Dokumenta

Kupovina i dostava proizvoda:

OVDE

Politika privatnosti:

OVDE

Kontakt