ours logo ours logo
kupovina vina i rakije
Za iznos veći od
0 dinara
besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA
Povraćaj novca za neotvorenu robu kupovina vina i rakije ZA PROSLAVE
Hemperience logo

Iz srca Šumadije nešto sasvim drugačije

Hemperience proizvodi od konoplje su potpuno novi brend u Srbiji. Proizvodi su dobijeni od industrijske konoplje (CANNABIS SATIVA) uzgajane na domaćim plantažama. Konoplja je uzgajana potpuno prirodno bez dodatnih hemijskih sredstava u vidu pesticida ili herbicida. Na njihovim plantažama gaji se francuska sorta konoplje FEDORA 17. Dozvola za gajenje konoplje izdaje se na osnovu Zakona o kontrolisanim psihoaktivnim supstancama i Pravilnika o uslovima za gajenje konoplje iz 2013. godine, što znači da je sve u potpunosti prošlo kroz potrebne analize. Sadržaj supstanci iz grupe tetrahidrokanabinola (THC) je manji od 0.2%. Njihovi proizvodi se pune i pakuju u ambalažu koja ima sve potrebne sertifikate koji obezbeđuju dugotrajnost i čuvaju kvalitet proizvoda.
Prvi od proizvoda koji je predstavljen domaćem tržištu je čaj od konoplje koji sadrži do 2% CBD-a i ispod 0,2% THC-a. Ovo je potpuno netretiran, organski i prirodan proizvod dobijen od cvetova industrijske konoplje sa njihovih plantaža koje se nalaze u srcu Šumadije. Plantaže se nalaze na zemljištu koje nije tretirano poslednjih 50 godina, đubrivo koje koristie je prirodno, tako da se može reći da je nnjihov čaj od kanabisa organskog porekla. Dakle u pitanju je bezbedan i zdrav čaj koji blagotvorno utiče na zdravlje ljudi. Ovaj čaj se koristi kako bi se poboljšalo raspoloženje, smanjio stres, kao i za još mnogo pozitivnih efekata. Govorimo o dokazano zdravom proizvodu koji povećava energiju, relaksira telo i um, otklanja nervozu i nesanicu, podiže raspoloženje, poboljšava varenje i probavu, snižava visok krvni pritisak, poboljšava san, ublažava probleme sa bubrezima, kontroliše i snižava nivo holesterola u krvi, pomaže ljudima koje muči jaka kiselina u želucu, sprečava konvulzije – grčenje mišića, pomaže u regulisanju telesne težine i njenom održavanju, ublažava upale krajnika, groznice i mučnine. Osim toga sadrži kanabinoid (CBD) koji pomaže u lečenju reumatoidnog artritisa, kolitisa, upale jetre, kardiovaskularnih bolesti i šećerne bolesti. Čak i ukoliko nemate zdravstvenih problema, čaj od konoplje se javlja kao odličan dodatak Vašoj svakodnevici.
Pored čaja koji se isporučuje u dve vrste pakovanja tu je još i hladno cedjeno ulje, konopljin protein, konopljina krema za lice kao i sapun od konoplje, a mi smo ih približili Vama.


Hemperience Canabis Sativa
2.640,00 din
Hemperience Čaj - Kutija
700,00 din
Hemperience Čaj - Džak
1.200,00 din
Hemperience Čaj - Rinfuz
1.290,00 din
Hemperience Dnevna krema za lice
560,00 din
Hemperience Hladno ceđeno ulje
990,00 din
Hemperience Protein 100g
350,00 din
Hemperience Protein 350g
990,00 din
Hemperience Sapun od konoplje
500,00 din
Hemperience Ulje za negu kose
990,00 din

Info

Pun naziv:

Privredno društvo za trgovinu i usluge OURS 2017 d.o.o.

Skraćeni naziv:

OURS 2017 d.o.o.

PIB:

110366093

Matični broj:

21343382

Žiro-račun:

160-494588-24

Dokumenta

Kupovina i dostava proizvoda:

OVDE

Politika privatnosti:

OVDE

Kontakt