ours logo ours logo
kupovina vina i rakije
Za iznos veći od
0 dinara
besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA
Povraćaj novca za neotvorenu robu kupovina vina i rakije ZA PROSLAVE
Troglav logo

Nostalgijom i vizijom do tradicije

Destilerija Krstić je mlada destilerija zasnovana na čvrstim principima i jakim stavovima. Svesni da u proizvodnji i dobijanju vrhunskog kvaliteta nema prečica, smatraju da je vreme njihov saveznik, a ne nešto sa čim se treba boriti.
Osnivač ove destilerije je bivši kapiten naše košarkaške reprezentacije Nenad Krstić, koji se oprobao u evropskoj košarci kao i u NBA ligi. Period dok je igrao daleko od zemlje u kojoj je rođen ključan je za nastanak ideje čime će se baviti posle sportske karijere.
Ubrzani način života i nostalgija za rodnim krajem su ga sve više vukli ka nečemu nesvakidašnjem za jednog sportistu. Kupio je imanje i oprobao se u uzgoju voća. Ubrzo je usledilo proširenje posla. Izgradio je fabriku za proizvodnju rakije i na taj način osigurao da svi oni koji su pratili njegovu karijeru mogu da uživaju u njegovom majstorstvu na drugi način, kroz čašicu kvalitetne rakije.
U njihovoj destileriji je šećer strogo zabranjena reč, kao i dodavanje aroma, boja i sličnih suplemenata koji narušavaju kvalitet i čistoću njihovog proizvoda.
Destilerija Krstić je veličine oko 800 kvadratnih metara, nalazi se u mestu Ratina, nadomak grada Kraljeva. Pored proizvodnog dela, u fabrici se nalazi i deo za preradu voća, deo za starenje destilata, punionica rakije, degustacioni prostor i poslovne kancelarije.
U mestu Roćevići, koje se nalazi na polovini puta između Kraljeva i Čačka proteže se njihovo imanje od skoro 8 hektara, koje je pod zasadima šljive, kajsije, dunje i jabuke.
Nenad Krstić je ponovo u borbi za kapitenskom trakom, ali ovog puta u drugačijoj utakmici.


Troglav Šljiva
2.400,00 din
Troglav Dunja
3.080,00 din
Troglav Kajsija
2.520,00 din
Troglav Kruška
2.580,00 din

Info

Pun naziv:

Privredno društvo za trgovinu i usluge OURS 2017 d.o.o.

Skraćeni naziv:

OURS 2017 d.o.o.

PIB:

110366093

Matični broj:

21343382

Žiro-račun:

160-494588-24

Dokumenta

Kupovina i dostava proizvoda:

OVDE

Politika privatnosti:

OVDE

Kontakt