ours logo ours logo
kupovina vina i rakije
Za iznos veći od
0 dinara
besplatna dostava BESPLATNA DOSTAVA
Povraćaj novca za neotvorenu robu kupovina vina i rakije ZA PROSLAVE

O nama

Lutajući kroz sadašnjost vinske Srbije često se vratimo istoriji iste. Polemisanje traje satima uz vino, naravno, isključivo domaće. Često se ne razumemo, ne shvatamo, najčešće ne prihavtamo što nam ne odgovara, osim čaše dobrog vina. Tako zaključujemo da se od pre nekoliko godina ustvari piše nova istorija vinske Srbije koju još uvek prepoznajemo i upoznajemo.

Moderna istorija vinske Srbije je zapravo na početku, polako je pišu i svakodnevno dopunjavaju naši vinari, mali i veliki. Fakat je, nema više lošeg vina u Srbiji! Zaista. Verujte. Mi smo videli i probali. Toliko neotkrivenih, malih srpskih podruma, leži u svakom delu Srbije, da se ne sme olako shvatati ono što imamo da ponudimo svetu, ali i nama samima.

Naš trud se ogleda u tome da vam približimo što kompletniju srpsku vinsku priču i da vas uvedemo u svet vina, koji je i te kako prisutan, a za koji možda ni ne znate da postoji.

I tu nije kraj, naravno, akcenat smo bacili na sve vrste domaćih proizvoda koji zaslužuju vašu pažnju, a vi samo izvolite, probajte šta Srbija ima da ponudi.

Oni

Domaćini u malim, seoskim domaćinstvima u svoje proizvode ulažu mnogo ljubavi, truda i znanja. Godinama, strpljivo i pažljivo, ulažu svoje znanje, umešnost, nasleđene recepture i najbolje sirovine u svoje proizvode.

Mi

Mi u OURS-u odlučili smo da svima onima koji prepoznaju vrednosti naših domaćih proizvoda i koji cene kvalitet omogućimo lak i brz pristup istim. Želimo da i strancima predstavimo najbolji deo naše zemlje i njenih domaćina.

Vi

Naša misija je uspela. Proizvodi su vam tu na dohvat ruke. Izvolite...

Naša prodavnica

Info

Pun naziv:

Privredno društvo za trgovinu i usluge OURS 2017 d.o.o.

Skraćeni naziv:

OURS 2017 d.o.o.

PIB:

110366093

Matični broj:

21343382

Žiro-račun:

160-494588-24

Dokumenta

Kupovina i dostava proizvoda:

OVDE

Politika privatnosti:

OVDE

Kontakt