Popular Products

New
Pevac Prokupac 0,75
Pevac Prokupac 0,75

Prokupac, kao simbol naše tradicije, po prvi put iz naše vinarije, rubin boje, finog s

Vinis Merlot Barrique 0,75

Odlikuje se vеоmа karakterističnim pikantnim izraženim začinsko – voćnim mirisima u kojima dom

Mura Mare Kupinovo vino 0,75

Ovo vino se sastoji od 100% plodova kupine, bez dodate vode, veštačkih boja i aroma ili bilo

Rašković Tamjanika 0,75

Vino bistre, svetlo žute boje, muskatnog mirisa svojstvenog za tamjaniku. Na ukusu puno, sa jasno iz

News

Tri naivka – Vinis 2021

Berba 2021 je skoro pa gotova. Sevap je bio uzeti učešće!

read more
Pa da počnemo

Kada vas neko oslovi pogrešnim imenom, svakako da se zamislite. Niste baš najsigurniji da li vas ciljano vređa, nije pažljivo čuo(la) kada ste se predstavljali, eventualno se šegači sa vama... Kako god, ne verujem da je bilo kom Stojanu prijatno da bude Dalibor i Ljubici da je neko oslovi sa Dragana.

read more

O Nama

Lutajući kroz sadašnjost vinske Srbije često se vratimo istoriji iste. Polemisanje traje satima uz vino, naravno, isključivo domaće. Često se ne razumemo, ne shvatamo, najčešće ne prihavtamo što nam ne odgovara, osim čaše dobrog vina. Tako zaključujemo da se od pre nekoliko godina ustvari piše nova istorija vinske Srbije koju još uvek prepoznajemo i upoznajemo.

Moderna istorija vinske Srbije je zapravo na početku, polako je pišu i svakodnevno dopunjavaju naši vinari, mali i veliki. Fakat je, nema više lošeg vina u Srbiji! Zaista. Verujte. Mi smo videli i probali. Toliko neotkrivenih, malih srpskih podruma, leži u svakom delu Srbije, da se ne sme olako shvatati ono što imamo da ponudimo svetu, ali i nama samima.

Naš trud se ogleda u tome da vam približimo što kompletniju srpsku vinsku priču i da vas uvedemo u svet vina, koji je i te kako prisutan, a za koji možda ni ne znate da postoji.

I tu nije kraj, naravno, akcenat smo bacili na sve vrste domaćih proizvoda koji zaslužuju vašu pažnju, a vi samo izvolite, probajte šta Srbija ima da ponudi.

 

JER DOMAĆE JE DOMAĆE!!!

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code