Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

MVP

 

 

Porodica Petrović ima dugu tradiciju proizvodnje rakije koju prenosi s kolena na koleno. Rakiju proizvodi već nekoliko generacija, čiji je kvalitet odavno poznat komšijama i prijateljima. 2019. godine porodica Petrović registruje svoju destileriju pod imenom MVP destilerija, s ciljem da dodatno uloži u proces proizvodnje i učini svoje rakije dostupnim širom zemlje i regiona.

 

 

MVP destilerija Vam danas nudi desetine hiljada litara visokokvalitetne rakije Ornament. Ornament rakija se pravi od lokalnih zasada šljive, dunje, jabuke i kruške, donoseći Vam najlepše ukuse zapadne Srbije direktno iz našeg rodnog mesta Lešnice kraj Loznice.

 

 

Spajanjem višegeneracijskog znanja i naše porodične strasti prema rakiji, brižljivo smo utvrdili procese kontrolisane fermentacije, kao i iskusne i precizne destilacije. Dozvolili smo našim destilatima da odleže u najkvalitetnijim hrastovim barik buradima i najbolje od njih utočili u prelepe boce koje će krasiti vašu trpezu, upotpuniti svaki poklon i ulepšati svako veselje. Naša familija broji arhitekte, seljake, tehnologe i enologe koji su ujedinjeni u svojoj ljubavi prema rakiji, te su naši procesi proizvodnje rakije spoj arhitektonske preciznosti, decenijske tradicije, znanja i iskustva, seljačke marljivosti i balkanske lojalnosti. Rezultat našeg truda se ogleda u ograničenoj seriji naših rakija na čiji smo kvalitet ponosni.

 

 

Zato Vam s ponosom predstavljamo višestruko nagrađivane rakije Ornament i pozivamo Vas da se pridružite stotinama naših vernih mušterija.

 

Sigurni smo da ćete nakon prvog gutljaja uvideti zašto je Ornament rakija na tako dobrom glasu.

Filteri
Sortiraj
Ornament Šljiva 0,7

Ornament šljivovica je ćilibarne boje. Našu rakiju od šljive čini kupaža destil

Ornament Viljamovka 0,7

Ornament rakija od kruške je napravljena od pažljivo biranih plodova kruške sorte Vill

Ornament Jabuka 0,7

Ornament jabukovača je nastala po uzoru na stare jabukovače, te je zato tipična i vrlo pitka. Zna se

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code