O nama

O nama

Lutajući kroz sadašnjost vinske Srbije često se vratimo istoriji iste. Polemisanje traje satima uz vino, naravno, isključivo domaće. Često se ne razumemo, ne shvatamo, najčešće ne prihavtamo što nam ne odgovara, osim čaše dobrog vina. Tako zaključujemo da se od pre nekoliko godina ustvari piše nova istorija vinske Srbije koju još uvek prepoznajemo i upoznajemo.

Moderna istorija vinske Srbije je zapravo na početku, polako je pišu i svakodnevno dopunjavaju naši vinari, mali i veliki. Fakat je, nema više lošeg vina u Srbiji! Zaista. Verujte. Mi smo videli i probali. Toliko neotkrivenih, malih srpskih podruma, leži u svakom delu Srbije, da se ne sme olako shvatati ono što imamo da ponudimo svetu, ali i nama samima.

Naš trud se ogleda u tome da vam približimo što kompletniju srpsku vinsku priču i da vas uvedemo u svet vina, koji je i te kako prisutan, a za koji možda ni ne znate da postoji.

I tu nije kraj, naravno, akcenat smo bacili na sve vrste domaćih proizvoda koji zaslužuju vašu pažnju, a vi samo izvolite, probajte šta Srbija ima da ponudi.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code