Korušac
Rakija je napravljena za uživanje. U Srbiji svaki kraj ima specifičnu rakiju, ″najbolju na svetu″. Pečenje rakije nije uobičajna proizvodnja, već tradicija koja se čuva i neguje. U destilerijama se krije tajna života i smrti, jer kao što svi znamo život počinje i završa se uz čašicu rakije.
Nema dobre rakije bez dobrog voća jer je ovo piće zdravlja, zadovoljstva, lepote mirisa i bogatstva različitih ukusa.
Srbija je prepoznatljiva po šljivovici, pije se skoro u svakoj prilici i na svim mestima. &Sc
Kajsijevača je prepoznatljiva po svojoj izuzetnoj aromi. Za dobijanje rakije plodovi kajsije treba d
Žuta dunja, rakija koja se dobija kupažom rakije od jabuke i rakije od dunje. Veoma specifičnog i pr
Tokom dvadeset godina koliko smo stvarali rakiju nailazili smo na razne puteve, koji su nekada bili
Tokom dvadeset godina koliko smo stvarali rakiju nailazili smo na razne puteve, koji su nekada bili