Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Ilić Njemčević

 

Stvoriti izvrsno vino je umetnost. Umetnost koja se sastoji od pitkog mirisa, opojnog ukusa i prijatnog osećaja koji ostaje nakon kombinacije ta dva. Vino je piće bogova; piće uz koje se voli, sklapa posao, stvara prijateljstvo, uživa u hrani. Dve porodice su odlučile da zajedno ožive jedinstvenu tradiciju i da joj daju poseban značaj, spajajući ljubav prema vinu, poštovanje prema kvalitetu i životnim vrednostima u jedan porodični posao, kome su posvećeni i na kojem savesno i predano rade. Porodice Ilić i Nijemčević su skupa napravili poseban ambijent, koji se prostire na dve lokacije, čija priroda pruža nestvaran i skriven beg od gradske vreve u bogatstvo grožđa, zelenila i slobode. Na tom mestu rodila se ideja, a potom i vino Ilić-Nijemčević.

 

Prizor koji se nudi u oba vinograda oduzima dah – zelena prostranstva grožđa, crvenog i belog, koja se prostiru na 11 hektara u naselju Bikić Do na padinama Fruške Gore i 4 hektara u mestu Vrujcima u blizini Valjeva. Kuće koje su spremne da ugoste i podrumi u kojima vina čekaju svoj trenutak čine sastavne delove oba vinograda i predstavljaju poseban detalj, dajući dodatni šmek celokupnom ambijentu. Vina mogu da se probaju u vrtu ispred kuća, što daje dodatni osećaj pripadnosti prirodi i svim njenim čarima.

 

Od trenutka kada je prvo vino stvoreno, pa sve do danas, vinarija Ilić-Nijemčević pažljivo radi na kvalitetu svojih proizvoda. Pretočivši staro u novo u blizini Valjeva i spojivši tradicionalno i moderno na padinama Fruške Gore, dobija se krajnji ishod – vile sa podrumima koja pružaju toplinu i spokoj kroz svet grožđa koja uspevaju zahvaljujući odličnim klimatskim uslovima i plodnim zemljištem. Poseban užitak svemu tome doprinosi čar neprikosnovenog ukusa vina, koje se dobija preradom najfinijih grozdova, koji se uzgajaju na ovim vinogradima, a svakom grozdu je posvećena posebna pažnja. Vino se stvara po najnovijoj tehnologiji, a na čelu se nalaze visoko kvalifikovani ljudi koji su zaduženi da stvore najkvalitetnije vino. Ono se čuva u inoksnim posudama, dok odabrana vina odležavaju određeni period u francuskim hrastovim bačvama. Ishod ovakvog tretmana je vino impozantnog ukusa i mirisa. Plemenita aroma ispunjava, a opojan ukus prvog gutljaja stvara osećaj potpune slobode i eksplozije svih čula. Vina iz vinarije Ilić-Nijemčević pružaju predivan osećaj blaženstva, kakav vino kao napitak treba da pruža.

 

Svako vino ima svoju priču. Svaki gutljaj ima svoj put i svoj razlog. Iskreni ljubitelji vina znaju zašto se vino pije. Oni razumeju njegovu penušavu slobodu i priču koja je prati. Vino je stvarna radost. Usrećuje. Okrepljuje. Voli. Vino ide uz sve.

Filteri
Sortiraj
Ilić Nijemčević Sauvignon Blanc 0,75

Naš beli sovinjon donosi dah tropike kroz razvijene mirise južnog voća, grejpfruta i zrelih ž

Ilić Nijemčević Chardonnay 0,75

Punoća i raskoš odlikuju naš intenzivni, ali delikatni šardone sa aromama zrele

Ilić Nijemčević Frankovka 0,75

Frankovka je autohtona sorta, karakteristična za ovaj deo Srbije, Hrvatski Ilok i delove Mađarske. V

Ilić Nijemčević Merlot 0,75

Vino intenzivne rubin boje. Buke je razvijen i bogat, sa dominacijom zrelog voća i začina. Punog i g

Ilić Nijemčević Cabernet Sauvignon 0,75

Vino jake rubin crvene boje čija se raskoš sastoji od predivne kombinacije ove dve sorte. Ovo

Ilić Nijemčević Rose 0,75

Opojno i raspevano roze vino snažnog karaktera. Cvetnog mirisa, sa notama divlje ruže i rascvetale

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code