Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Stanišić

 
 
Destilerija Stanišić je osnovana 2003 godine, na 20 godina Destilerije prvi put na tržište lansiramo limitiranu seriju od 1,963 boce staru 5 godina koju smo krenuli da pripremamo pre 10 godina tako što smo najbolje plodove od svake berbe pekli i ostavljali na sazrevanje, nakon 60 meseci smo napravili blend svih tih rakija i ostavili da odstoji pola decenije.
 
 
Divlja Kruška kao voće ne može da se sadi i presadjuje, raste samo tamo gde priroda poželi. Svake treće godine daje rod zbog svoje borbe sa mrazevima na nadmorskoj visini od 1,500m. Za proizvodnju jedne boce rakije zapremine 0.7l je potrebno 624 ploda divlje kruške. I dalje se peče kao i 1947. godine kada je i napravljen prvi litar ove rakije, posle 2. Svetkog rata, po tehnologiji francuskog konjaka.
 
 
Kroz postojanje od 20 godina stekli smo poverenje najbolje ocenjenih i najprestižnijih restorana u Srbiji kao što su Franš, Madera, Gušti Mora, Durmitor, Grafičar, Konoba kod Goce i Renata, Kafana kod Čedića, Velika Skadarlija, Toro Bar i ostali.
Filteri
Sortiraj
Stanišić Divlja Kruška 0,7

Divlja Kruška kao voće ne može da se sadi i presadjuje, raste samo tamo gde priroda poželi.

Stanišić Divlja Kruška Limited Edition 0,7

Divlja Kruška kao voće ne može da se sadi i presadjuje, raste samo tamo gde priroda poželi.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code