Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

GinFinity

 
 
Lepo bi bilo pohvaliti se tradicijom dugom 50 ili više godina, i nadamo se da će naši unuci za to imati prilike. Mi se možemo pohvaliti strašću, smelošću i odlučnošću. Na ovome se temelji GINfinity. 
 
Savremeno ubrzani tempo života i obaveze koje prete da će nas pojesti, ne ometaju nas u tome da kao porodica mnogo vremena provedemo zajedno. To postižemo tako što u gotovo sve aktivnosti uključujemo i našu decu i često uživamo u porodičnim trenucima. Baš prilikom jednog takvog “porodičnog trenutka” rodila se ideja i nastao je proizvod koji sada sa ponosom predstavljamo.
 
Krenuli smo od nule. Znali smo da želimo da stvorimo džin koji će se svojim karakteristikama izdvojiti iz mase i kojem ćete se, kada ga jednom probate, uvek vraćati. Igrali smo se ukusima, mirisima, kombinacijama. Inspiraciju smo pronalazili svuda oko nas. Istraživali smo, a sve u cilju da stvorimo piće koje će zaintrigirati i zabaviti naša čula.
 
 
Ne postoje dva jednaka džina na svetu. Ako tako razmišljate, uvidećete da je svaki poseban na svoj način. To je čar džina. Magija nastaje kada pustite mašti na volju i čulima da vas vode do kombinacije koja će vam odgovarati. Džin vam ostavlja prostora da se igrate, dodacima, ukrasima, …
 
Ako ste ga probali, onda to već znate. Ako još za to niste imali prilike, odaćemo vam tajnu. GINfinity je poseban jer nastaje sa toliko ljubavi i pažnje, prema svakoj biljčici, prema svakom sastojku, prema kazanima koji rade za nas, prema svakoj flaši koju ručno punimo, prema svakoj etiketi koju takođe ručno lepimo… Svakoj flaši GINfinity kraft džina posvećena je naša stopostotna pažnja. To se oseti u svakom gutljaju.
 
Ako vas interesuje kako nastaje GINfinity, provirite u kutak u kome nastaje magija džina.
 
 
Strast sa kojom pripremamo svaku flašu GINfinity kraft džina, osetićete u svakom gutljaju. S ljubavlju pristupamo svakoj biljčici, svakom procesu… Time dajemo dušu našem proizvodu. Ljubav i zajedništvo su osnove koje želimo negovati na putu koji je pred nama.
 
Nastajanju te kristalno čiste esencije hedonizma prethodilo je mnogo istraživanja tokom kog smo shvatili da je džin belo platno koje bojimo onako kako nam mašta nalaže do trenutka kada dobijemo nešto što u potpunosti zabavlja naša čula.
 
Važno nam je da svaki sastojak koji dobije tu čast da bude deo puzle koja čini GINfinity, bude najvećeg mogućeg nivoa kvaliteta. Kako je džin „kraft“, priprema se u malim serijama, i svaka uživa našu maksimalnu pažnju.
Filteri
Sortiraj
GINfinity Citrus 0,5

Citrus je London Dry džin sa dominantnom aromom kleke podržanom igrom citrusnih nijansi. Citrus je d

GINfinity Pink 0,5

Slatkasto-gorke note lipe, zove i hibiskusa svojim opojnim aromama prizivaju proleće u čašu

GINfinity Illusion 0,5

Illusion je mnogo više od plavog pića. On je eksplozija ukusa i lepote za oči. Illusion je fa

GINfinity Selection

Poklon pakovanje sa četiri različita džina. Divan poklon. Ukusan poklon. i tonik, limun, limeta,

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code