Vina

Čokolade Adore

 
 

Dobrodošli u Adoré chocolat, gde se sva vaša čula prepliću u jedinstvenom iskustvu vrhunske luksuzne čokolade.

 

Naša priča počinje pre dve decenije, vođena strašću i ljubavlju prema čokoladi. Svesni nedostatka kvalitetnih i autentičnih čokoladnih proizvoda na tržištu Srbije, postavili smo viziju da obogatimo i edukujemo ljude o pravoj i kvalitetnoj čokoladi. Naša misija je da oblikujemo vaše iskustvo i podignemo ga na novi nivo uzivanja. Svaki zalogaj naših čokoladnih pralina, tabli ili kolaca otkriva izuzetnu paletu ukusa i tekstura, pružajući vam neponovljiv doživljaj.

Naši proizvodi su više od običnih slatkih užitaka. Svi Adoré chocolat proizvodi su rezultat pažljivo odabranih prirodnih sastojaka. Ne sadrže konzervanse, aditive, veštačke arome niti pojačivače ukusa. U procesu proizvodnje koristimo samo najkvalitetnije sirovine - premijum kolekciju čokolade svetskih proizvođača, najbolje srpske agrume i orašaste proizvode, kao i renomirane brendove likera, konjaka i viskija. Verujemo da ono što unosite u sebe oblikuje vašu suštinu, i zato smo posvećeni stvaranju proizvoda koji su ne samo vrhunski, već i korisni za vaše blagostanje.

 

Počeli smo skromno, ali hrabro, 2002. godine sa snovima većim od stvarnosti. Iz čiste ljubavi prema čokoladi, stvarali smo savršene čokoladne praline i time menjali svest o tome šta čokolada zaista može biti u gastronomiji.

U susret brojnim izazovima, učvrstili smo se kao lideri na tržištu i stekli nezamenjivo iskustvo koje nas je dovelo do današnjeg dana.

 

Danas, sa ponosom osvrćemo se na sve što smo postigli, dok istovremeno gledamo hrabro u budućnost. Dozvolite nam da vas povedemo na putovanje kroz najdelikatnije note ukusa, otkrivajući čaroliju čokolade na način koji ćete pamtiti zauvek. Adore chocolat - užitak za vaše nepce, inspiracija za dušu.

 

Sortiraj
Adore Cube Crunchita 40gr

Kombinacija bele i mlečne čokolade sa usitnjenim pečenim lešnicima i krančom.

Adore Cube Perfecta 40gr

U svakom zalogaju otkrićete izrazito bogatu i kremastu mlečnu čokoladu, interesantne teksture u komb

Adore Cube Perfecta 90gr

U svakom zalogaju otkrićete izrazito bogatu i kremastu mlečnu čokoladu, interesantne teksture u komb

Adore Cube Pasha 40gr

Intenzivna crna čokolada sa 70% kakao delova i krem od pečenih lešnika. Za Vas smo pripremili

Adore Pasha 90gr

Intenzivna crna čokolada sa 70% kakao delova i krem od pečenih lešnika.

Adore Box 10

Intenzivna crna čokolada sa 70% kakao delova i krem od pečenih lešnika.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code