Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Troglav

 

Nostalgijom i vizijom do tradicije

 

Destilerija Krstić je mlada destilerija zasnovana na čvrstim principima i jakim stavovima. Svesni da u proizvodnji i dobijanju vrhunskog kvaliteta nema prečica, smatraju da je vreme njihov saveznik, a ne nešto sa čim se treba boriti.
Osnivač ove destilerije je bivši kapiten naše košarkaške reprezentacije Nenad Krstić, koji se oprobao u evropskoj košarci kao i u NBA ligi. Period dok je igrao daleko od zemlje u kojoj je rođen ključan je za nastanak ideje čime će se baviti posle sportske karijere.

 

Ubrzani način života i nostalgija za rodnim krajem su ga sve više vukli ka nečemu nesvakidašnjem za jednog sportistu. Kupio je imanje i oprobao se u uzgoju voća. Ubrzo je usledilo proširenje posla. Izgradio je fabriku za proizvodnju rakije i na taj način osigurao da svi oni koji su pratili njegovu karijeru mogu da uživaju u njegovom majstorstvu na drugi način, kroz čašicu kvalitetne rakije.

 

U njihovoj destileriji je šećer strogo zabranjena reč, kao i dodavanje aroma, boja i sličnih suplemenata koji narušavaju kvalitet i čistoću njihovog proizvoda.

 

Destilerija Krstić je veličine oko 800 kvadratnih metara, nalazi se u mestu Ratina, nadomak grada Kraljeva. Pored proizvodnog dela, u fabrici se nalazi i deo za preradu voća, deo za starenje destilata, punionica rakije, degustacioni prostor i poslovne kancelarije.

 

U mestu Roćevići, koje se nalazi na polovini puta između Kraljeva i Čačka proteže se njihovo imanje od skoro 8 hektara, koje je pod zasadima šljive, kajsije, dunje i jabuke.
Nenad Krstić je ponovo u borbi za kapitenskom trakom, ali ovog puta u drugačijoj utakmici.

Filteri
Sortiraj
Troglav Šljiva 0,7

Bogatog je mirisa i karakterističnog ukusa. Proizvedena od najkvalitetnije biranih zrelih plodova &s

Troglav Dunja 0,7

Savršena harmonija između slasti i prirodno oporog ukusa dunje. Miris aromatičan svojstven pl

Troglav Kajsija 0,75

Već na prvoj čašici osetićete pitkost koja je ključ vrhunskog kvaliteta dobijenog majstorstvo

Troglav Kruška 0,7

Karakterističan miris koji potiče od sorte kruške vilijamovke. Harmoničan i dopadljiv ukus ra

Troglav Multi Pak. 4x0,05l

Poklon pakovanje koje sadrži 4 flašice od 0,05l sa ukusima dunje, kajsije, kruške i &s

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code