Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija

Trilogija

 

Vinarija TRILOGIJA je „boutique“ vinarija i nalazi se u srcu Šumadije, izmedju Arandjelovca i Topole, na koordinatama 44° 17′ 58“ Severne geografske širine i 20° 38′ 34“ Istočne geografske dužine. Pozicija vinograda je na platou, gde stalno duvaju vetrovi, a osunčanost je od izlaska do zalaska Sunca.

 

Pogled na Oplenac, Rudnik, Venčac i Bukulju čini boravak u Vinariji nezaboravnim. Zasadili su Merlot i Cabernet Franc, jer su poslušali stav Laboratorije na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, da je sastav zemljišta idealan za Merlot našu najzastupljeniju vinsku sortu.

 

Kapacitet proizvodnje su dizajnirali do 10.000 litara vina po sezoni, jer, važan im je kvalitet (a ne kvantitet) i zadovoljstvo njihovih potrošača.

 

Biće im drago da posetite njihovu vinariju i da degustirate njihova vina. Posetu je potrebno zakazati telefonom, barem jedan dan unapred.

 

Iz ljubavi prema vinu i sećanja na očev mali vinograd sasvim je u redu završiti kurs za somelijere, što je geofizičar i zaljubljenik u sport Dragan Mijailović i uradio 2009 godine.

 

Ubrzo posle toga odelo, mašnu i mesto direktora u firmi je zamenio parcelom u Marinovcu, epicentru Šumadijskog vinogorja, gde od 2012. godine nastaju vinograd i mala kuća, buduća vinarija Trilogija. Sve ostalo je priča koju ćete otkriti u čaši njegovih vina.

Filteri
Sortiraj
Trilogija Pečat Merlot 0,75

Ovo suvo sortno crveno vino spravljeno je od Merloa uz kupažu sa 10% Kaberne Frana. Odležava u inox

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code