Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Manufaktura Spasić

 

 

Vinarija i destilerija Manufaktura Spasić osnovana je 1999. godine, negde između Dunava i plodne slankamenačke ravnice.

I baš tu na spoju tradicije negovanja vinove loze i moderne tehnologije sa pažnjom nastaju naše rakije i ostala delikatna alkoholna pića.

Na oko 5 ha brižno negovanih vinograda i voćnjaka rastu i pretaču se u vino i rakije neke od vrhunskih sorti groždja kao sto su Rajnski Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Tamjanika, Traminer, Muscat Otonel, Krokan kao i dve stare vinske sorte Marsellan koji se prvi put pojavio u Francuskoj 1961. godine u dolini Rhone, dobijen ukrštanjem loze Cabernet Sauvignon i Grenache kao i njihov prethodnik Petit verdot za koga postoje podaci da je u 18. veku uveliko bio poznat u Francuskoj pokrajini Bordeaux.

I na kraju ili na početku kako ko više voli, poseban užitak otkriće Vam voćne rakije od loze sprijateljene sa šipkom, glogom, narom, suvom smokvom… Kao i destilati od dunje, jabuke iz naših voćnjaka.

U okviru vinarije posedujemo degustacionu salu kapaciteta 60 mesta, u kojem organizujemo radionice, vinske degustacije kao i druženja sa ljubiteljima vina i plemenitih voćnih destilata.

 
Filteri
Sortiraj
Manufaktura Spasić Krivac 0,75

Jedinstvena kupaža sorti Marselan i Petit Verdot krivac je zbog koga se čulo za ovu malu vinariju ve

Manufaktura Spasić Taman 0,75

Rose vino, sveže losos boje, prijatne kiseline, uravnoteženog tela, diskretnog voćnog mirisa, dobre

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code