Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Mitrović

 

 

Vinarija Mitrović osnovana je 2021. godine. Vinarija proizvodi godišnje više od 25.000 litara premijum vina koja nose pečat i kvalitet Vinaračko – milanovačkog vinogorja, Leskovačkog vinarskog rejona.

Uz moderan dizajn i originalnu ambalažu, naša vina postaju prepoznatljiv i tražen brend na tržištu Srbije, zemalja u okruženju i kolekcijama vrhunskih poznavaoca vina, pre svega sprske dijaspore. Naša vinarija i degusticiona sala (vinoteka) su mesto susretanja zaljubljenika u vino i istoriju, koje pretačemo u jedinstvene trenutke druženja i iskustvo učenja, pre svega u smislu načina konzumiranja vina, uskladjivanja vina i hrane i upoznavanja sa istorijom, kulturom i duhom Leskovca, juga Srbije i Justinijane Prime – Caričinog grada – jedne od prestonica Vizantijskog carstva i mesta rođenja rimskog imperatora Justinijana.

 

"Kovčeg vina Cara Justinijana" u kome se pakuju vina Vinarije Mitrović, kao jedinstven u svetu, rađen je u identičnoj tehnici i materijalima u kojoj je rađen kovčag i postament Miroslavovog jevanđelja 1161. godine, kao i srednjevekovne relikvije – silikatnog peska različite granulacije, različitih vrsta smola, pozlate i voska.

Filteri
Sortiraj
Mitrović Simfonija Prokupac 2021 0,75

Vino rubin crvene boje sa blagim svetlim odsjajem na obodu. Veoma bistro. Odlikuje ga harmonija mi

Mitrović Imperijum Cabernet Sauvignon 2020 0,75

Vino intenzivne rubin crvene boje sa blagim narandžastim odsjem na obodu. Veoma bistro. U intenzivno

Mitrović Kovčeg Cara Justinijana 0,75

Kovčeg vina Cara Justinijana urađen je u istoj tehnici kao kovčeg Miroslavovog jevanđelja 1161. godi

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code