Naziv proizvodjača
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Conte Vallone

 

U dodiru Karpata i vršačkog vinogorja, kao božijom rukom postavljeno, na brežuljke ispresecano divljim gudurama, vinogradima zaklonjeno i sačuvano od sveta, nalazi se Gudurica – po svemu neobično selo.
U ovom malom planinskom selu, usred pitomog i ravnog Banata, uzdiže se najviši vrh Vojvodine (Gudurički vrh 641m) 15 kilometara severoistočno od Vršca, u čijem podnožju vekovima živi i o ukrštenim balkanskim putevima svedoči, čak 14 različitih nacija. U našem zanimljivom selu, poreklo je odavno postalo nevažno. Jedini cilj, koji je vremenom postao zajednički, jeste održavanje viševekovne tradicije ovog regiona, u uzgajanje vinove loze i proizvodnji vrhunskih vina.

Upravo na ovom mestu, na samom ulasku u Guduricu, nalazi se vinarija Conte de Vallonne,što bi u prevodu sa fancuskog značilo- priča o brežuljcima, koja se od 2004. godine, smatra jednim od čuvara vinske tradicije.
Nova etapa razvoja porodične vinarije Conte de Vallonne, počinje 2015 godine, angažovanjem svih članova porodice Orlić ,kao i izgradnjom novog vinskog podruma, kapaciteta 70.000 litara,opremljenog po savremenim standardima i najsavremenijom opremom, koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da stečeno umeće, iskustvo i trud, uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina, od različitih sorti grožđa, pažljivo ubranog u našim vinogradima. Degustacijom vina, postajete punopravan,i ništa manje važan član, grupe – “Čuvari vinske tradicje”. Hvala Vam na tome.. Živeli !

Nova etapa razvoja vinarije Konte Valone kreće izgradnjom novog vinskog podruma sa zapreminom od 80.000 litara po vrhunskim standardima koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da svo umeće, iskustvo i trud uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina od različitih sorti grožđa iz naših vinograda.

Filteri
Sortiraj
Conte Vallonne Muscat Ottonel 0,75

Sorta koja je nastala ukrstanjem Muscata iz Samura i Sasle u rejonu Južnog Banata.Živahnih sortnih m

Conte Vallonne Bello 0,75

Za sve vas koji volite nešto novo i drugačije, sjedinili smo naše omiljene dve bele so

Conte Vallone Cabernet Sauvignon 0,75l

Cabernet Sauvignon je rubin crvene boje, harmoničan i punog ukusa. Na ukusu dominira bobičasto voć

Conte Vallonne Conte Nero 0,75l

Naš treći brend, koji je najviše i nagrađivan, nastao je u Južnom Banatu na obroncima

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code