Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Orlić

 

U dodiru Karpata i vršačkog vinogorja, kao božijom rukom postavljeno, na brežuljke ispresecano divljim gudurama, vinogradima zaklonjeno i sačuvano od sveta, nalazi se Gudurica – po svemu neobično selo.
U ovom malom planinskom selu, usred pitomog i ravnog Banata, uzdiže se najviši vrh Vojvodine (Gudurički vrh 641m) 15 kilometara severoistočno od Vršca, u čijem podnožju vekovima živi i o ukrštenim balkanskim putevima svedoči, čak 14 različitih nacija. U našem zanimljivom selu, poreklo je odavno postalo nevažno. Jedini cilj, koji je vremenom postao zajednički, jeste održavanje viševekovne tradicije ovog regiona, u uzgajanje vinove loze i proizvodnji vrhunskih vina.

Upravo na ovom mestu, na samom ulasku u Guduricu, nalazi se vinarija Orlić, koja se od 2004. godine, smatra jednim od čuvara vinske tradicije.

 


Nova etapa razvoja porodične vinarije Orlić, počinje 2015 godine, angažovanjem svih članova porodice Orlić ,kao i izgradnjom novog vinskog podruma, kapaciteta 70.000 litara,opremljenog po savremenim standardima i najsavremenijom opremom, koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da stečeno umeće, iskustvo i trud, uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina, od različitih sorti grožđa, pažljivo ubranog u našim vinogradima. Degustacijom vina, postajete punopravan,i ništa manje važan član, grupe – “Čuvari vinske tradicje”. Hvala Vam na tome.. Živeli !

Nova etapa razvoja vinarije Orlić kreće izgradnjom novog vinskog podruma sa zapreminom od 80.000 litara po vrhunskim standardima koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da svo umeće, iskustvo i trud uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina od različitih sorti grožđa iz naših vinograda.

Filteri
Sortiraj
Orlić Osvit 0,75

Istražujući blagodeti Guduričkog vinogorja, pokušali smo da dopremo do njegovih najfinijih pl

Orlić Muscat Ottonel 0,75

Sorta koja je nastala ukrštanjem Muscat-a iz Samur-a i Sasle u rejonu Južnog Banata. Živahnih

Orlić Sauvignon Blanc 0,75

Naše prvo slatko vino, napravljeno od sorte grožđa Sauvignon blanc, ubranog u poznoj jeseni.

Orlić Cabernet Sauvignon 0,75l

Rubin crvene boje, harmoničan i punog ukusa. Na ukusu dominira bobičasto voće, a na mirisu je sortno

Orlić Conte Nero 0,75l

Naš treći, najnagrađivaniji brend – pravi biser iskustva i duha porodične tradicije &nd

Orlić Razvigor Rose 0,75

Kažu da među vetrovima promena možemo da pronađemo naš pravi smer. Osluškujući one koj

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code