Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Djordjević

 

 

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević. 
 
Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.
 
Podrum Ðordevic je mlada vinarska kuca, ali nastala na dugoj porodičnoj tradiciji koja seže daleko unazad kroz vreme. Uspevamo da kvalitet iz tradicionalnog načina proizvodnje pretočimo u najbolja vina proizvedena savremenom tehnologijom.
 
Poštujući tradiciju, ali i primenjujuci sva moderna znanja iz vinogradarstva i enologije, trudimo se da u svojim vinima istaknemo prirodu, terroir i karakter.
 
Od vrhunskog grožda iz sopstvenih vinograda, podignutih prema savremenim principima i sa strogo probranim sadnim materijalom, spravljamo (za sada) tri vina. Svako od njih odiše sopstvenim karakterom, ali i specifičnostima sorte i podneblja iz koga dolazi. U svakom od njih se može osetiti niz aroma i mirisa, boja župskog neba i toplota sunca iznad Srbije. Naći će se i po koja kap znoja vrednih vinogradara i velika količina ljubavi uložene u sve što radimo.

Filteri
Sortiraj
Djordjevic Sauvignon Blanc 0,75l

Souvignon Blanc Đorđević je suvo belo vino koje se odlikuje zeleno žutom bojom, atraktivnim osvežava

Djordjevic Chardonnay 0,75l

Chardonnay Đorđević je suvo belo vino, koje će vam otvoriti nove horizonte i pružiti nezaboravne uži

Djordjevic Merlot&Cabernet 0.75l

Vekovna tradicija gajenja vinove loze na potezu Begovac u Župi Aleksandrovačkoj u kombinaciji sa naj

Djordjevic Rose 0,75l

Rose Đorđević je proizveden od grožđa sorte Merlot primenom najsavremenijih tehnologija proizvodnje

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code