Vagić
Na našem porodičnom imanju u Vrčinu, rakija se peče od najboljih i potpuno zrelih plodova voća koje daje rakiju vrhunskog kvaliteta već više od pola veka. Godine 1995. sagrađen je podrum i kao prirodni sled događaja, 2006. godine registrovano je i preduzeće SZR „Podrum Vagić” čija je osnovna delatnost proizvodnja rakije.
Sam proces tehnologije prerade voća je spoj tradicionalnog i modernog. Procesi dozrevanja su vremenski procesi i nastavljaju se godinama i nakon što su rakije napunjene u boce. Godišnja proizvodnja voćnih rakija u našem podrumu kreće se oko 10.000 litara. Na našem porodičnom imanju pri proizvodnji voćnih rakija pazimo da svaku operaciju tehnologije prerade izvršimo što je moguće kvalitetnije, a naše ime garantuje vrhunski kvalitet po povoljnim cenama.
Uvek vodimo računa o čistoći i higijeni koje su na zavidnom nivou, o kvalitetu samih proizvoda koje s ljubavlju i pažnjom održavamo već dugi niz godina, te o estetskom izgledu samih proizvoda koje nudimo, jer je danas lepota nešto što se podrazumeva i traži.
Svakako vas pozivamo da dođete do našeg podruma i da se uverite i sami u sve ovo, a mi ćemo vas dočekati toplom i srdačnom dobrodošlicom poznatom za ovaj kraj i pokazati vam sve što vas zanima.
U Srbiji je šljiva najzastupljenija voćna vrsta. Šljiva imaokrugao ili ovalan plod, pl
Prateći trendove na tržištu, naročito povećanu potražnju za rakijama od čistih sorti voća, Po
Kajsija je voće čiji plod sazreva u vrelim julskim danima, plod je žute do narandžaste boje, ponegde
Dunja je vrlo aromatična voćna vrsta, koja potiče iz jugozapadne Azije. Plod je krupan, zlatno žute