Tzuga
Tzuga – Delo ruku mastera prehrambene tehnologije
Tzuga ili cuga je domaća rakija "ispečena" na tradicionalan način u destileriji RAJIN u Banatskom Novom Selu. Ono što njihovu Cugu posebno karakteriše je prirodan miris i aroma koji potiču isključivo od prezrelog domaćeg voća. Tzuga je 100% prirodna domaća rakija od 100% domaćeg voća i ničega više!
Uzimaju ono najlepše što voćnjaci mogu dati direktno iz prirode i pretaču u kapljice vrhunske domaće cuge.
Sa druge strane, domaća rakija se pravi s ljubalju, natenane. Ne može se zamisliti „pečenje“ rakije bez druženja, pića, roštilja ili kotlića. Druga stvar, kada domaćini peku rakiju „za sebe“, trude se da ona ispadne što bolja, kako bi se ponosili njome kada je iznesu pred goste. Ovo pre svega zahteva poseban tretman voća, kada domaćinima bukvalno svaka voćka prođe kroz ruku.
Tzuga je iskrena do kraja.
Ispečena na tradicionalan način , od najboljih sorti srpskih šljiva, bez dodatka šećer
TZUGA Šljivagra je sjajna kombinacijan prave domaće rakije od šljive i divljih crnih t
Prava domaća rakija od jabuke, dobijena na tradicionalan način, prepekom, bez dodatka šećera
Vrhunska, prava domaća rakija od najsočnijih srpskih vilijamovki. Ispečena na tradicionalan način, n
Prava domaća rakija od zrelih dunja sa dodatkom prirodnog meda u procesu fermentacije. Garantovano B
Prava domaća rakija ispečena na tradicionalan način, bez grama šećera ili bilo kakvih drugih
TZUGA Medica nije liker. To je fantastična mešavina prave domaće TZUGE od šljive i pri
Liker od borovnice sa 33% svežih borovnica u sebi. Garantovano bez dodatih aroma.
Tzuga trešnjica je liker, lagan i osvežavajuć. Drugačiji. Crveniji.
TZUGA Malina je liker napravljen po starom banatskom receptu sa čak 33% najzrelijih malina. Sa samo
TZUGA 3 u 1 je revolucionarni multipak, sa 3 različite boce od 250 ml. Ova varijanta namenjena je le
TZUGA 3 u 1 je revolucionarno poklon pakovanje sa 3 boce od 250ml koje se uklapaju u jednu bocu. Ovo
Gin napravljen po staroj holandskoj recepturi sa dodatkom 12 lekovitih i začinskih biljaka.