Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Sorta
Vrsta destilata
Alkoholi
Kutija

Conte Vallone

 

 

U dodiru Karpata i vršačkog vinogorja, kao božijom rukom postavljeno, na brežuljke ispresecano divljim gudurama, vinogradima zaklonjeno i sačuvano od sveta, nalazi se Gudurica – po svemu neobično selo.
U ovom malom planinskom selu, usred pitomog i ravnog Banata, uzdiže se najviši vrh Vojvodine (Gudurički vrh 641m) 15 kilometara severoistočno od Vršca, u čijem podnožju vekovima živi i o ukrštenim balkanskim putevima svedoči, čak 14 različitih nacija. U našem zanimljivom selu, poreklo je odavno postalo nevažno. Jedini cilj, koji je vremenom postao zajednički, jeste održavanje viševekovne tradicije ovog regiona, u uzgajanje vinove loze i proizvodnji vrhunskih vina.

Upravo na ovom mestu, na samom ulasku u Guduricu, nalazi se vinarija Conte de Vallonne,što bi u prevodu sa fancuskog značilo- priča o brežuljcima, koja se od 2004. godine, smatra jednim od čuvara vinske tradicije.
Nova etapa razvoja porodične vinarije Conte de Vallonne, počinje 2015 godine, angažovanjem svih članova porodice Orlić ,kao i izgradnjom novog vinskog podruma, kapaciteta 70.000 litara,opremljenog po savremenim standardima i najsavremenijom opremom, koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da stečeno umeće, iskustvo i trud, uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina, od različitih sorti grožđa, pažljivo ubranog u našim vinogradima. Degustacijom vina, postajete punopravan,i ništa manje važan član, grupe – “Čuvari vinske tradicje”. Hvala Vam na tome.. Živeli !

Nova etapa razvoja vinarije Konte Valone kreće izgradnjom novog vinskog podruma sa zapreminom od 80.000 litara po vrhunskim standardima koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da svo umeće, iskustvo i trud uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina od različitih sorti grožđa iz naših vinograda.

Filteri
Sortiraj
Conte Vallone Grappa 0,7

Conte Grappa je rakija od grožđa,čiji je naziv inspirisan tradicionalnim italijanskim pićem “G

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code