Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija

Orlić

 

 

U dodiru Karpata i vršačkog vinogorja, kao božijom rukom postavljeno, na brežuljke ispresecano divljim gudurama, vinogradima zaklonjeno i sačuvano od sveta, nalazi se Gudurica – po svemu neobično selo.
U ovom malom planinskom selu, usred pitomog i ravnog Banata, uzdiže se najviši vrh Vojvodine (Gudurički vrh 641m) 15 kilometara severoistočno od Vršca, u čijem podnožju vekovima živi i o ukrštenim balkanskim putevima svedoči, čak 14 različitih nacija. U našem zanimljivom selu, poreklo je odavno postalo nevažno. Jedini cilj, koji je vremenom postao zajednički, jeste održavanje viševekovne tradicije ovog regiona, u uzgajanje vinove loze i proizvodnji vrhunskih vina.

Upravo na ovom mestu, na samom ulasku u Guduricu, nalazi se vinarija Orlić, koja se od 2004. godine, smatra jednim od čuvara vinske tradicije.

 


Nova etapa razvoja porodične vinarije Orlić, počinje 2015 godine, angažovanjem svih članova porodice Orlić ,kao i izgradnjom novog vinskog podruma, kapaciteta 70.000 litara,opremljenog po savremenim standardima i najsavremenijom opremom, koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da stečeno umeće, iskustvo i trud, uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina, od različitih sorti grožđa, pažljivo ubranog u našim vinogradima. Degustacijom vina, postajete punopravan,i ništa manje važan član, grupe – “Čuvari vinske tradicje”. Hvala Vam na tome.. Živeli !

Nova etapa razvoja vinarije Orlić kreće izgradnjom novog vinskog podruma sa zapreminom od 80.000 litara po vrhunskim standardima koja nam daje za pravo, ali i obavezu, da svo umeće, iskustvo i trud uložimo u dobijanje najkvalitetnijih vina od različitih sorti grožđa iz naših vinograda.

Filteri
Sortiraj
Orlić Rozga Grappa 0,7

Tradicija je lepota koju treba čuvati, a ne gomila lanaca koji nas vezuju. “Porodična vinarija

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code