Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija

Flores

 

Flores je privatna kompanija osnovana 1985. godine na tradiciji porodičnog preduzeća osnovanog 1803. godine koje se bavilo preradom voća i proizvodnjom alkoholnih pića, vina, kao i drugih proizvoda do 1952. godine kada je nacionalizovano.

Flores poseduje posebnu ovlašćenu laboratoriju za kontrolu kvaliteta.

Flores poseduje modernu fabriku za preradu, pakovanje i kontrolu kvaliteta u Divostinu, šest kilometara od Kragujevca i objekat za sazrevanje alkoholnih pića u hrastovim bačvama, u selu Kamenica, nedaleko od Kragujevca.

Rakija “Žuta osa”, najpoznatiji proizvod privatne firme “Flores” iz Kragujevca, osvojila je Gran pri za kvalitet na internacionalnoj izložbi “Arhimed 2000” u Moskvi, gde je bilo predstavljeno 1540 proizvoda.30. maja 2003. godine, gospodin Radiša Pljakić je bio nagradjen od strane Instituta evropske zajednice za promociju privrednih društava iz Brisela i primio “Merit De L'Invention”.

Najveći izvozi su oni za Sjedinjene Američke Države, zatim za Australiju, Švedsku i Nemačku. Flores proizvodi, sa “Žutom osom” kao vodećim proizvodom, su zaštitili prava patentiranja u celom svetu i sertifikate za kvalitet izdate u SAD i drugim vodećim industrijskim državama.

Filteri
Sortiraj
0 Žuta Osa 0,7l

Žuta osa je prirodna šljivovica sa 45 % alkohola, upakovana u originalnu, staklenu bocu braon

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code