Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Manufaktura Spasić

 

 

Vinarija i destilerija Manufaktura Spasić osnovana je 1999. godine, negde između Dunava i plodne slankamenačke ravnice.

I baš tu na spoju tradicije negovanja vinove loze i moderne tehnologije sa pažnjom nastaju naše rakije i ostala delikatna alkoholna pića.

Na oko 5 ha brižno negovanih vinograda i voćnjaka rastu i pretaču se u vino i rakije neke od vrhunskih sorti groždja kao sto su Rajnski Riesling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Tamjanika, Traminer, Muscat Otonel, Krokan kao i dve stare vinske sorte Marsellan koji se prvi put pojavio u Francuskoj 1961. godine u dolini Rhone, dobijen ukrštanjem loze Cabernet Sauvignon i Grenache kao i njihov prethodnik Petit verdot za koga postoje podaci da je u 18. veku uveliko bio poznat u Francuskoj pokrajini Bordeaux.

I na kraju ili na početku kako ko više voli, poseban užitak otkriće Vam voćne rakije od loze sprijateljene sa šipkom, glogom, narom, suvom smokvom… Kao i destilati od dunje, jabuke iz naših voćnjaka.

U okviru vinarije posedujemo degustacionu salu kapaciteta 60 mesta, u kojem organizujemo radionice, vinske degustacije kao i druženja sa ljubiteljima vina i plemenitih voćnih destilata.

Filteri
Sortiraj
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code