Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Krneta

 

 

Da osetimo miris i ukus dedine rakije iz koje izviru bogati zeleni voćnjaci, tradicionalni recepti čuvani u tajnim škrinjama, vrhunski tim stručnjaka i najlepši plodovi koje smo pažljivo birali za vas. Iz želje da nam uvek budete dragi gosti, za naše rakije odabrali smo najsočnije sorte.  Ručno ubrane plodove sa puno ljubavi najboljih poznavalaca ovog plemenitog pića u regionu, i recepturama starih majstora, pretvorili smo u savršenu harmoniju ukusa kojoj ćete se uvek rado vraćati.

 

Porodica je naše najveće blago iz koga crpimo najsnažniju energiju. Tradicija je ono od čega učimo i čemu se uvek vraćamo. Kvalitet je ono čemu težimo i jedinica vrednosti poslovanja koju poznaje naša porodična destilerija. Vrhunskim tehnologijama pomeramo granice i kontinuirano inoviramo procese proizvodnje.

Krneta rakija se ne pije, ona se uživa. Danas i zauvek.

 

Ljubav prema prirodi i beg od svakodnevnice u rodni kraj zelenog Srema, bogatog zemljom koja rađa divne plodove i najlepše voće, oduvek su nas privlačili željom da spojimo tradicionalne i porodične vrednosti, i pokrenemo sopstvenu proizvodnju rakije. Slušajući mudre priče i učeći tajne rakijskog zanata, želeli smo da budemo deo izvanredne kulture ovog plemenitog pića koja se prenosi s’kolena na koleno, i našoj deci i njihovim naraštajima ostavimo neizbrisiv trag i neprocenjivu vrednost koja se meri poštovanjem tradicije, velikim radom i uloženim trudom, vrhunskim kvalitetom i ljubavlju prema starom srpskom običaju pečenja rakije.

 

Vođeni ovom ideologijom, pokrenuli smo porodičnu destileriju i otvorili novo poglavlje u proizvodnji rakije, omiljenom srpskom brendu. Ne štedeći vreme, čekali smo našu berbu. Želeli smo najbolje uslove, najkvalitetniju opremu i najukusnije plodove pod svojim krovom, kao i vrhunske stručnjake u našem timu. Najzad, dugo sanjani san dobio je svoju simboliku u najlepšim ukusima rakije koji se ne zaboravljaju.

Četiri najlepše voćne sorte u maloj porodičnoj destileriji pretvaraju se u najbolje rakije fantastičnih ukusa u kojima uživate danas, i uvek.

Filteri
Sortiraj
Krneta Kajsija 0,7

Za kajsiju kažu da je delikatesna rakija.Lagana i pitka, naša rakija od kajsije donosi iskust

Krneta Dunja 0,7

Dunja je plemenita rakija. Aromatična i puna autentičnih mirisa, naša rakija od dunja otkriva

Krneta Kruška 0,7

Za krušku kažu da je mirisna rakija. Čista kao najbistriji potok, naša rakija od kru&

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code