Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Razgibavača

 

 

U jednom malom selu iza sedam gora i sedam mora, družili se prijatelji Mare, Andreja i Veske. U tom selu je raslo razno voće, a oni su najviše voleli da u svom kazanu prave vatreni sok od šljiva. Kada god bi pili taj sok osećali su se jako, dobro, snažno i pametno. To je zbog recepta za pravljenje vatrenih sokova koji su sami smislili i zarekli se da će to biti njihova večita tajna. Posle litara vatrenog soka bi radosno skakali, pevali, pričali glasno i družili se do zore.

„Lepo je što se ovako fizički razgibavamo kada pijemo naš vatreni sok“ reče Veske, Andreja dodade da se razgibaju i mentalno a ne samo fizički, dok Mare glasno uzviknu: „Pa daaaa, RAZGIBAVAČA“, tako će se zvati naš najdraži napitak.

Svi se obradovaše i prionuše na posao da naprave što više tog čudotvornog sokića. Nakon šljiva, recept primeniše i na kajsiju, krušku i dunju. Napravili su tone i tone Razgibavače. Svi su dolazili kod njih da kupuju njihovo remek delo, pa tri drugara dobra stara uživanje i igru pretvoriše u posao koji im je predstavljao pravo zadovoljstvo. Za Razgibavaču je čuo ceo svet, a Mare, Andreja i Veske je prave i dalje istim žarom, nadajući se da će osim zadovoljstva, jednog dana postati bogati prinčevi.

Čiča miča, tek počela je ova priča.

Razgibavača je najkvalitetnija domaća rakija koju pravimo samo od neprskanog voća, šljive, dunje, kruške i kajsije. Ne koristimo ogromne plantaže jer nam je najbitniji kvalitet i pre svega zadovoljstvo kupaca. Probajte naše proizvode i uverite se da se u Srbiji još uvek pravi najbolja rakija na svetu.
Naša rakija nije piće, ona je lek za dušu i telo.

Filteri
Sortiraj
Razgibavača Šljiva 0,7

Naš prvenac, stara 8 godina. Od ploda najbolje sorte čačanke rodne. Tri godine odležala u hra

Razgibavača Kajsija 0,7

Izuzetno blaga, mekog i finog ukusa. Posebno je prihvaćena među onima koji nisu klasični rakija&scar

Razgibavača Dunja 0,7

Rakiju od dunje u Srbiji uvek prati predrasuda da je mešana sa drugim voćem, da sirove dunje

Razgibavača Kruška 0,7

Davne 2012. godine obećali smo sebi da ćemo napraviti rakiju od najboljih sorti kruške, kojom

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code