Brendovi
Brend
Vrsta vina
Sorta
Cena
 RSD
 RSD

Djurdjić

 

Đurđić – Istorija Sremskih Karlovaca u novim vinima

 

inarija Đurđić iz Sremskih Karlovaca, modernizuje tradiciju vinarstva i vinogradarstva u tom kraju. Podiže zasade novih kvalitetnih sorti i pravi vino zavidnog kvaliteta.

 

Cilj im je da u narednim godinama imaju najbolje vinograde i vina sa ovog područja. Da se njihova vina nadju u posedu svih onih koji žele da se pohvale kvalitetom srpskih vinogorja svojim gostima.
Kapacitet objekata i tehnička opremljenost vinarije je 15ha, na koliko se i planira proširavati trenutni proizvodni kapacitet. Sva proizvodnja se bazira na prinosima iz sopstvenih vinograda. Kako je to mlada vinarija u stalnoj je potrazi za ljudima koji umeju prepoznati visok kvalitet. Angažovali su najbolje stručnjake u oblasti enologije i stvorili zavidan kvalitet.
Njihov moderan način poslovanja i otvorenost za drugačije i nove pristupe vinarstvu već sada privlače pažnju bitnih ljudi u vinskom svetu Srbije.

 

Želja im je da svaka vinoteka i restoran u Beogradu i Novom Sadu, koji drže do sebe imaju u ponudi vina iz Sremskih Karlovaca. Njihova vina pripadaju višoj klasi i bitno je da dodju do pravih sladokusaca i poštovalaca.

Filteri
Sortiraj
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code