Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Art Wine

 

 

Mala proizvodnja, bezkompromisna usmerenost isključivo ka kvalitetu i stvaranju jedinstvenog i prepoznatljivog stila, primena najsavremenijih tehnologija, su naš put i jedini ispravan izbor. Vođeni istinom da vino nastaje u vinogradu, a da se samo neguje u podrumu posvećeni smo uzgajanju vrlo kvalitetnog grožđa. U samoj proizvodnji se trudimo da naša vina sačuvaju specifičnosti klime, zemljišta, sorti. Određivanje pravog vremena berbe, kojom pravimo idealan balans između tehnološke i fenolne zrelosti grožđa pretočeni su u prepoznatljiv stil u kome se oseća specifičnost svake godine.

 

"O vinu su mnoge pesme napisane, mudre izreke izrečene …
Šta o vinu, tom božanskom piću, pored najvećih svetskih umova, da kažem ja, običan smrtnik ?

Sve te neponovljive boje, mirise i ukuse u vinu koje stvaram, dobijam kao dar sa neba, dar koji je nastao na zemlji mojih pradedova koju natapam svojom krvlju i svojim znojem. A dušu, tom istom vinu, oživljavam svojom radoznalošću i kreativnošću. Tako stvaram jednu novu, meni svojstvenu i istinsku vinsku priču. Životnu priču koja će me jednom sačuvati od zaborava.
Ne, za mene vino, vinograd, podrum nisu obaveza, teret, biznis... već moja privilegija, ljubav, zadovoljstvo i stil života kojim živim. Svaka moja izgovorena reč o vinu nije samo reč. Svaka je prošla kroz moja čula i moju svest.
Kažu da čovek vredi onoliko, koliko prijatelja ima. Čaše popijenih vina svakodnevno rađaju nova prijateljstva. Zato, s ponosom ističem da sam srećan čovek, Bog mi je podario da radim ono što volim, da tu svoju ljubav prema vinu prenosim na druge".
Saša Novaković, svetlopisac i vinar

Filteri
Sortiraj
Art Wine Tangenta 0,75

Vino karakteriše zlatno žuta boja sa zelenkastim prelivima.Kompleksno vino koje karakteri&sca

Art Wine Tangenta barrel 0,75

Vino karakteriše zlatno žuta boja. Kompleksno vino koje karakteriše mek i čist miris z

Art Wine Sumarum 0,75

Vino je tamne rubin boje sa purpurnim odsjajem. Izuzetno izbalansirano vino sa dominantnim aromama c

Art Wine Argument 0,75

Crveno vino dobijeno od sorte grožda Cabernet Sauvignon iz jednog vinograda.Vino karakteriše

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code