Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija

Komadinić

 

 

Podrum Komadinić sa ponosom predstavlja rakiju Veselica, autentični proizvod od šljive, proizvedenu u slikovitom selu Samaila, smeštenom 11km od Kraljeva, podno planina Jastrebar i Jelice. Naš Podrum, smešten u izuzetno voćarskom kraju, pruža savršen ambijent za uzgoj šljiva različitih sorti – crvene ranke, požegače, čačanske lepotice i čačanske rodne.

 

Rakija Veselica je plod tradicionalnog i prirodnog pristupa proizvodnji s posebnim naglaskom na kvalitet. Proces proizvodnje odvija se na tradicionalan način, sa pažnjom na svaki korak. Iskoščavanje šljiva u čistim posudama, prekinut proces pečenja do 40 stepeni, izdvajanje samo srca rakije u fazi prepecanja – sve su to koraci koji čine Veselicu posebnom.

 

Eliminisanjem patočnih kiselina i nezdravog metil alkohola, osiguravamo kvalitetan proizvod. Sačuvana u hrastovim buradima do 5 godina i prethodnim svođenjem jačine putem destilisane vode u 3 navrata, Veselica dobija svoj karakter i bogat ukus. Tehnološki postupak sprovodi se u skladu sa zakonskom regulativom ministarstva poljoprivrede i HACCP sistemom, obezbeđujući sanitarno tehničke uslove za dobijanje zdravog proizvoda.

 

Rakija Veselica odležala 5 godina u hrastovom buretu, bez dodatka šećera, aroma i veštačkih premisa.

 

Svojim imenom Veselica govori da je piće za najprijatnija konzumiranja, za raspoloženje, opuštanje, emociju, ljubav, za konzumiranje u društvu i za najlepše momente.

Filteri
Sortiraj
Veselica Šljiva 0,7

Rakija Veselica je dvostruko destilisana rakija sa čistom tehnologijom od zdravih sorti šljiv

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code