Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Šamar

 

ONA JE VIŠE OD RAKIJE, ONA JE REVOLUCIJA

 


Po prvi put u istoriji, šljivovica se susreće sa dunjom i donosi neobično prijatno iskustvo. Toliko prijatno da ste verovatno upoznali jedini Šamar koji miluje. Šamar šljivovica sadrži tajnu dozu dunje koju odlikuje jedinstven ukus, miris i osećaj.
Moderan izgled, raznovrsni načini i prilike za konzumaciju. Svestran i originalan brend. Univerzalni karakter i nežna mešavina. Lako ide u bilo kojoj prilici za konzumaciju. Voćna kombinacija u našem tajnom receptu čini Šamar neuporedivim prema bilo kom drugom alkoholnom piću. Nežnost Šamara nudi neograničene mogućnosti za miksovanje i pravljenje koktela.

 

Šamar je napravljen od najfinijih domaćih ručno branih šljiva i dunja. Nasleđe & tradicija iz kategorije rakija se kombinuje sa vrhunskom savremenom tehnologijom u procesu proizvodnje kako bi se osigurala savršena harmonija ukusa.

Daleko, daleko, u jednom brdsko-blesavom kraju, jedno piće, legendarno piće, očaralo je svakog ko ga je probao. Očigledno je da je ovo piće mistična, čudesna sila. Vekovima, različiti narodi su ujedinjeni u ljubavi prema ovom piću, koristeći ga za sve vrste proslava, za rituale, ali i kao kućni lek.

„Sveta vodica“ žestokih pića. Bez obzira da li želite proslavu, da se osvežite, da nazdravite, ili da „zalečite vašu dušu“, rakija je odgovor.

Filteri
Sortiraj
Šamar rakija 0.7

Šamar je novi brend rakije, koji je podigao kategoriju na novi nivo. Trag modernog u tradicio

Šamar Gift Pack 0,7

Šamar je novi brend rakije, koji je podigao kategoriju na novi nivo. Trag modernog u tradicio

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code