Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija

Zlokolica

 

 

U samom srcu vojvođanske ravnice, gde se spaja nebo i zemlja, na dvadesetak minuta vožnje od Novog Sada nalazi se naselje Žabalj u kojem je smeštena destilerija Zlokolica. Ova destilerija priča priču žene Danijele koja je svoju ljubav i snove pretočila u bocu, uz nesebičnu podršku porodice - supruga Stevana i dece Marije, Jelene i Slavka. Predvođena kreativnom ženskom energijom i odvažnošću stvorene su tri etikete prepoznatljive rakije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Iza sebe nismo imali porodični pedigre proizvođača rakija, kao ni zasade voća. U posao smo krenuli spontano i polako. Zasad kruške Viljamovke podignut je 2017. godine na površini od 1.3 ha, da bi se 2021. godine odvažili i krenuli put destilerije. Nismo se plašili tržišta, konkurencije kao ni iskusnih proizvođača rakije. Od samog početka naša misija jeste da ponudimo kvalitetne rakije Perla - pearl in a bottle.


Destilerija Zlokolica je opremljena savremenom opremom koja garantuje da će u svakoj boci naše rakije voće pokazati svoj pun karakter, što je dokazano mnogobrojnim priznanjima. Takav karakter naših rakija dugujemo našoj zemlji i podneblju gde se uzgaja voće. Preko naših voćnjaka sunce sija preko 2000 sati godišnje, uz umerene vetrove i izražene temperaturne razlike tokom smene dana i noći. Uz primenu svih agrotehničkih mera dobijamo kvalitetnu sirovinu iz koje zasija naš bisr u boci.


Naša filozofija zasniva se na tome da stvaramo kvalitet i ništa osim njega. Kvantitet nije opcija, jer harmonija mirisa, ukusa i arome čine Perlu toliko posebnom. Stvarana je sa pravom dozom ljubavi, truda i strpljenja. Za sve je potrebno vreme kao najvredniji resurs koji nam je svima dat.

Filteri
Sortiraj
Novo
Perla Kajsija 0,7
Perla Kajsija 0,7

Sav raskoš mirisa kajsije je sačuvan zahvaljujući vođenjem procesa fermentacije i destilacijo

Perla Viljamovka 0,7

Nastala je jedinstvenim načinom koji optimalno čuva sva svojstva kruške VIljamovke. Proizevde

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code