Vinarije
Autorska prava; 2019. Sva prava zadržana
Filtriraj Banduka
Resetuj filter
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija

Banduka

 

 

Proizvodnja prirodnih voćnih rakija u destileriji Banduka se odvija spojem tradicionalnog i savremenog načina proizvodnje, počev od izbora najkvalitetnijih sorti voća, njihovog otkoštavanja i pasiranja, fermentacije, destilacije, odležavanja i čuvanja.

 

Otkoštavanjem voća sprečavamo da štetne materije iz koštice dospu u rakiju i time dodatno doprinosimo njenom kvalitetu. Destilacija se vrši u bakarnim kazanima, a nakon toga rakija odležava u inoks i hrastovim buradima na temperaturi od 10 do 20 stepeni. Nakon određenog perioda odležavanja, rakija od 40 do 43%vol se flašira i spremna je upravo za Vas.

Filteri
Sortiraj
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code