Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Vinčić

 

Strast i predanost umetnosti vinograda i vinarstva...

 

Familija Vinčić se decenijama bavi uzgojem vinove loze i proizvodnjom vina. Strast i predanost umetnosti vinogradarstva i vinarstva očaravaju svakog posetioca već na prvi pogled. Sa dubokim korenima u tradiciji, ali i hrabrošću da istražuju nove staze, Vinarija Vinčić je postala sinonim za eleganciju i kvalitet.
 
Filozofija vinarije Vinčić je proizvodnja vina samo u godinama kada vinograd rađa najbolje vino. Ovo znači da u vinariji nećete naći vino iz svake berbe, već samo iz onih berbi u kojima su klimatski uslovi takvi da vinograd može da iznedri najviši kvalitet.
 
 
Proizvesti dobro vino nije ni malo lako, a proizvesti najbolje vino je sizifovski posao koji zahteva mnogo znanja, rada, truda i odricanja. U najbolje vino, pored svih materijalnih vrednosti mora biti utkano i nešto duhovno, nešto što ne može da se izmeri, a što vinu daje posebnu snagu i energiju.
 
 
Vinarija Vinčić je osnovana 2020.godine, sa ciljem da se grožđe sa najboljih lokaliteta pretoči u vino. Posluje kao mala butik vinarija.
 
Vizija je da se istakne ono najbolje što može da pruži sorta i lokalitet. S tim u vezi je okupljen tim stručnjaka gde svako ima određeno, vrlo striktno zaduženje.
 
Za kvalitet grožđa su zaduženi vlasnik Aleksandar Vinčić i vinogradar Mirko Opaček kao i zaštitar Branislava Drakulić. Za kvalitet vina tehnolog Nevena Nedeljković, a sve se odvija pod budnim okom profesora vinarstva Marka Malićanina.
Filteri
Sortiraj
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code