Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Blagojević

 

 

Destilerija Blagojević se nalazi u Svrljigu, osnovana je 2019. god i dolazi kao logičan nastavak na dugu tradiciju proizvodnje rakije, kojom se porodica Blagojević bavi već 5 generacija.

Destilerija Blagojević u svom posedu ima 35 hektara svog zasada voća. Sa nekih 30.000 stabala šljive u jugoistočnoj Srbiji, kod Svrljiga, taj voćni zasad i šljiva na njemu, svake godine dočeka jedno od najkasnijih zrenja u zemlji, te dodatnim čekanjem šljiva dolazi do pune zrelosti, kada je najkvalitetnija za preradu.

 

Korišćenjem voća sa sopstvenih zasada, preradom u najvišim higijenskim uslovima, destilacijom na bakarnim kazanima i odležavanjem u buradima od srpskog hrasta, Destilerija Blagojević dolazi do vrhunskog proizvoda po imenu Rakija od šljive Nasleđe.

 

Generacijama unazad bavi se voćarstvom i proizvodnjom voćne rakije. Vremenom je s generacije na generaciju nasleđivano znanje I tajne održavanja zdravih zasada voća i destilisanja kvalitetne voćne rakije. Nakon određenog vremena porodica Blagojević je krenula u ostvarivanje dugogodišnjeg sna – na tržište naše zemlje ponuditi izuzetno kvalitetnu voćnu rakiju koja će biti dostupna svima, kako bi svako mogao da uživa u Nasleđu naše kulture, u srpskoj voćnoj rakiji od šljive.

 

Edicija 3 predstavlja ulaznicu u kvalitetne voćne rakija od šljive, edicija 5 dolazi kao premium šljivovica koja je još dve godine više odležavala u buretu i koja u sebi ima još jednu sortu šljive više, a edicija 8 kao ekskluzivna rakija dolazi kao vrh naše ponude, limitirana serija šljivovice kupažirana od naših najboljih rakija – ocenjena i priznata velikim zlatnim medaljama za kvalitet.

Filteri
Sortiraj
Nasledje Šljiva 3yo kesica 0,03l

Ova rakija, starila najmanje 3 godine u buretu od srpskog hrasta, dobijena od 2 sorte šljiva,

Nasledje Šljiva 3yo 0,5

Ova rakija, starila najmanje 3 godine u buretu od srpskog hrasta, dobijena od 2 sorte šljiva,

Nasledje Šljiva 5yo 0,7

Premium rakija, starila 5 godina u hrastovom buretu, dobijena kupažom 3 sorte šljiva, vi&scar

Nasledje Šljiva 8yo 0,7

Ekskluzivna rakija, starila 8 godina u hrastovom buretu, kupaža 4 sorte šljiva, dolazi u mali

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code