Vina
Naziv proizvodjača
Vrsta voća
Vrsta destilata
Ambalaža
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Janić

 

 

Kao porodična destilerija, posvećeni smo da vam pružimo najbolje iskustvo i autentičnost naših proizvoda.

Naša priča počinje jednog januarskog dana kada dva brata odluče da uz podršku porodice naprave nešto posebno… Sve naše rakije su proizvedene sa pažljivim biranjem zrelih i kvalitetnih plodova koji daju specifične arome i ukuse.

 

Neki naši proizvodi su jedinstveni, sa pažljivo odabranim sastojcima, od suve šljive do kajsije, preko kruške viljamovke, dunje, pa do rakije Malj, mi smo sigurni da ćete pronaći svoju omiljenu rakiju koja će vas vratiti u prošlost i pružiti vam nezaboravno iskustvo ukusa.

 

Svaka voćka je prošla kroz ruke nekog od Janića pri obradi i sa nesebičnom ljubavlju odložena u kacu. Naša rakija se proizvodi u malim serijama kako bi se očuvao njen prefinjeni ukus i kvalitet. Osim što su savršen dodatak vašem domu ili kao poklon nekome kome želite da ukažete posebno poštovanje, naše rakije su takođe idealne za različita dešavanja.  Ukoliko želite da učinite sebi i drugima posebno zadovoljstvo, slobodno dodajte još jednu čašicu na konto. Staramo se i o tome da se naše voće uzgaja u maksimalno povoljnim uslovima u skladu sa zakonskim poljoprivrednim praksama. Na taj način možemo osigurati da naša rakija dolazi od zdravog voća, bez štetnih pesticida i herbicida.

 

Naša porodična destilerija ne samo da proizvodi rakiju, već negujemo i tradiciju koja nam je ostavljena od naših starih. Zato smo tu da vas upoznamo sa našim iskustvom, načinom proizvodnje i da sa vama podelimo priče koje su se vezale za naše rakije. Pored naših standardnih proizvoda, takođe nudimo mogućnost personalizacije i kreiranja pakovanja rakije prema vašem ukusu i željama. Obratite nam se sa vašim idejama i željama, i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da ih ostvarimo.

 

Za ljubitelje rakije, naša porodična destilerija „Za dušu i prijatelje“ je pravo mesto za vas. Uveravamo vas da ćete pronaći rakiju koja će zadovoljiti vaše nepce i dušu.

Filteri
Sortiraj
Janić Rakija od Suve Šljive 0,7

Zlatna perjanica naše manufakture, dovoljno catchy kad čuješ naziv. Da li je odležala

Janić Kajsija 0,7

Kad je reč o kajsijama, prvo što ti padne na pamet je ukusni džem koji se pravi od njih. Ali

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code