Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija
Cena
 RSD
 RSD

Dibonis

 

Priroda koju je gospodin Boni udružio sa modernom tehnologijom je odlika vinarije DiBonis. Sada već poznata vinarija i destilerija po proizvodnji kvalitetnih vina i voćnih rakija. Regija u kojoj proizvodi DiBonis je poznata po belim sortama groždja ali u zasadaima se nalaze i crvene sorte koje koje sa velikim brojem sunčanih dana lepo sazrevaju.

Vinarija DiBonis proizvodi nekoliko vrsta vina i dvadesetak vrsta voćnih rakija. DiBonis je na velikom broju takmičenja osvojila značajne nagrade kako za vina tako i za rakije. Objekat u sklopu vinarije koji je degustaciona sala je otvoren za posete. Podrum vinarije je rustičan a u njemu se nalazi Vinski trezor u kom se čuvaju kvalitetna i vredna vina.

Vinograd je u blizini vinarije, i to je ono što ustvari treba videti i doživeti. Naravno da je to svojevrstan salaš sa starinskom furunom ali i vidikovcem sa koga puca pogled na vinograd. Ako ne znate tajnu Bonijeve opuštenosti, otkrićete je ovde, tipično miran vojvodjanski ambijent svakoga dovodi u blagostanje.

 

Dobro došli!

Filteri
Sortiraj
Dibonis Shiraz 2009 0,75

Shiraz tamno ljubičaste boje, bogate teksture i viskoznosti sa intezivnim i punim ukusom. Na nosu pr

Dibonis Sećanska Bitka 2009 0,75

Cabernet Sauvignon tamno ljubičaste boje, viskozan sa intezivnim ukusom. Primarno šumsko voće

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code