Vina
Naziv proizvodjača
Rejon
Godina berbe
Sastav vina
Sorta
Vrsta vina
Tip vina
Alkoholi
Ambalaža
Arhivsko vino
Kutija

Grumen

 

 

Kada smo kao “Grumen”, uvideli da na osunčanim obroncima Fruške Gore postoji zreo i odnegovan vinograd u svojoj punoj snazi i potencijalu, dozvolili smo sebi da krenemo u proizvodnju vina.

Proizvodimo grožđe sa posebnom pažnjom, redukcijom roda grozdovima dajemo energiju za velika vina. Pažljivom berbom, nežnim presovanjem i odležavanjem soka u vrhunskim uslovima proizvodimo vino za ljubitelje koji traže više.

“Grumen” je dobar, hrabar i kvalitetan - dokaz kako je ova vinogradarska regija kolevka iz koje se rađaju nove zvezde srpske vinske scene.

 

Vinarija “Grumen” na potezu Valdovo uzgaja oko 25 hektara vinove loze. Većina vinograda sađena je 2010. godine, a 2019. godine nastaje brend “Grumen” kao spoj vrhunskog vinograda, enološkog znanja i tehnologije poslednje generacije, prvenstveno zahvaljujući posvećenosti gospodina Vladimira Trtića koji je formirao i postavio vinograd, koristeći sadni materijal iz Kooperative Rausedo iz Italije, regiona Friuli.

Vinograd je negovan sa posebnom pažnjom, bezrezervno ulažući maksimalna sredstva, kao i ljudske resurse, sa ciljem dobijanja grožđa vrhunskog kvaliteta. Danas imamo moderne vinograde, odnegovane i spremne da vinariji “Grumen” obezbede grožđe sa ozbiljnim potencijalom za vrhunsko vina. Vinarija “Grumen” svoja vina proizvodi u pogonima za preradu grožđa na Paliću kod Zvonka Bogdana.

 

“Grumen” je znanje, kvalitet i posvećenost - spoj za vrhunske domete.

Filteri
Sortiraj
Grumen Merlot 2019 0,75

Vino rubin crvene boje, dobre pokretljivosti u čaši. Na prvom mirisu se jasno ističu note zre

Grumen Petit Verdot 2019 0,75

Vino je intezivne, tamno crvene boje sa ljubičastim odsjajem na obodu. Na mirisu su dominantne note

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code