Vina

Često postavljana pitanja(FAQ)

Da li isporučujete po Beogradu i kojom brzinom?

Isporučujemo i Beograd ali i celu Srbiju. 

Beograd isporučujemo mi direktno, a Srbiju isporučujemo preko kurirskih službi.

U Beogradu ako vam je hitno za isporuku u roku od pola sata-sat možete koristiti Wolt, Glovo i Mr.D aplikacije, kod svih njih smo prisutni zbog vas.

Naše uslove isporuke možete pročitati ovde

Kako da pronadjem ono što tražim pošto ima mnogo artikala?

Imate opciju filtera za selektovanje i olakšano traženje odredjene sorte, na primer tamjanike, selektujete tamjaniku u filterima i pojaviće vam se sve tamjanike koje imamo u ponudi. Druga opcija je da kliknete na "search" dugme ili takozvanu "lupu" i ukucate traženi pojam i izlistaće vam se sve sa traženim pojmom.

Šta znači brzo poručivanje?

Brzo poručivanje se realizuje ostavljanjem kontakt broja telefona i ništa više. Nakon toga vas mi kontaktiramo oko dogovora za vreme i način isporuke. Ovim putem se može poručiti roba koja se plaća gotovinom prilikom isporuke za šta dobijate prateće papire i fiskalni račun. Ovo je laka i brza opcija sa kojom nemate mogućnost on line plaćanja i raznih benefita koje imaju registrovani kupci. 

Koliko je sigurno plaćati preko vašeg on line-a

Koristimo usluge Banca Intese kada je u pitanju on line plaćanje. Budite sigurni da se transferi novca vrše potpuno sigurno. 

Ako vino ne valja da li mogu da zamenim bocu?

Naravno da možete.

Ponekad se desi da pored čepa prodje vazduh ili sa čepom unese neka prljavština koja prouzrokuje kvarenje vina. Vaše je samo da dodjete sa bocom koja nije u redu i zamenićemo vam je na licu mesta.

Maltene svi proizvodjači imaju razumevanja za ove slučajeve, pa i nama zamene ove boce.

U slučaju da gore navedeni odgovori nisu pomogli, slobodno
nas kontaktirajte.
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code