Vina
Grand Tasting 2023

Grand Tasting 2023

20 April 2023
  • Сподели:

U subotu, 22. aprila, u hotelu Metropol Palace održaće se novi Grand Tasting. Ova vinska manifestacija koja se po svom konceptu prilično razlikuje od ostalih, održaće se u periodu od 12 do 19h, i na njoj će se predstaviti 50 najboljih vinarija sa prostora bivše Jugoslavije. Najavljeno je da će vinari lično predstavljati svoja vina, i da će među njima biti etiketa koje će se prvi put pokazati u Srbiji.

 

Naravno da nas najviše zanimaju naše vinarije. Boje Srbije braniće reprezentacija u sastavu: Aleksandrović, Cilić, Deurić, DiBonis, Doja, Erdevik, Kovačević, Lastar, Matalj, Milijan Jelić, Radovanović, Sagmeister, Temet, Tri Oraha, Vino Budimir. Srpske vinarije obećavaju neka premijerna pojavljivanja novih etiketa, ali i vertikale svojih najpoznatijih vina.

 

U okviru Grand Tastinga planiran je i vrlo atraktivan program Masterclass radionica, među kojima izdvajamo „7 veličanstvenih“. Ovu radionicu vodiće Igor Luković od 16h, a biće nam predstavljeno 7 etiketa regionalne sorte Vranac. Radi se o primercima kojih više nema u prodaji, a koji na najbolji način iskazuju kvalitet i potencijal ove velike sorte.

 

Piše: Ljuban Očigrija

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code