Vina
Akcija Prokupac

Akcija Prokupac

12 Oktobar 2023
  • Сподели:

Sasvim je prikladno da vinoteka OURS i ove godine uzme učešće u obeležavanju Međunarodnog Dana Prokupca. Obzirom da radi isključivo sa našim vinarijama, OURS vinoteka & rakija shop se sortom prokupac intenzivno bavi tokom cele godine. U ovom trenutku na policama vinoteke se nalazi 27 različitih etiketa ove naše sorte. Zato u danima pred nama pravimo akciju – Prokupac!

 

Prvi deo naše akcije sastojaće se iz degustacije Prokupca. Na sam Dan Prokupca, u subotu, posetioci vinoteke imaće priliku da probaju neka od vina napravljenih od prokupca, koja smo za ovu priliku odabrali. Tokom dana, kada god svrate u vinoteku, naši gosti će moći da isprobaju sledeće etikete iza kojih se krije naše omiljeno crveno vino: Lila iz vinarije Budimir, Prokupac vinarije Virtus, Crveni vitez iz Malog podruma Gajić, Blagoslov vinarije Rakićević, Prokupac Kameničarka Aleksandrović, iz vinarije Matalj Bukovski Cuvee (zanimljiva kupaža prokupca i začinka) i od vinarije Veličković Marbel Prokupac i Kiss - roze od prokupca.

 

Drugi deo našeg obeležavanja Dana Prokupca biće klasična akcija u vidu 10% popusta na sve Prokupce na policama naše vinoteke. Svaki kupac koji u petak, 13.10., i subotu, 14.10., kupi neko od vina od sorte koju slavimo, ostvariće navedeni popust. Da, za one koji sa zebnjom posmatraju da je sutra baš petak 13. - evo rešenja: razvejte sujeverje time što ćete na taj dan otvoriti bocu prokupca, i uživati u ovom vinu!

 

Piše: Ljuban Očigrija

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code