Vina
Dan Žena u OURS Vinoteci

Dan Žena u OURS Vinoteci

5 Mart 2023
  • Сподели:

Vikend u Beogradu protekao je u znaku vina – u subotu smo imali dva vinska događaja: u zemunskom Madlenijanumu Salon Zlatna Vina Srbije, a na padini između Banovog brda i Ade Ciganlije u salonu automobila održavao se Wine Mart. Kao vinoteka koja se bavi isključivo našim vinima, logično je da smo prednost dali salonu vina koji je promovisao srpska vina koja su osvojila zlatne medalje na međunarodnim vinskim takmičenjima, i veoma nam je drago što je ta vinska manifestacija uspela, i što ima potencijal da preraste u tradiciju.

 

Ali, pred nama je još jedan važan dan – Dan Žena! Možemo ostaviti po strani političke aspekte tog praznika i koncentrisati se samo na ono najvažnije, a to je: da je to dan žena koje volimo i koje poštujemo, i kojima bi na taj dan trebalo ukazati mali (ali, veliki znak) pažnje. Vino se velikom brzinom probija na lestvici prigodnih poklona! Nekada uglavnom samo za Slave, a u današnje vreme vino je poklon za svaku priliku.

 

Zato je OURS vinoteka & rakija shop napravila akciju koja će trajati do 7. marta: 10% popusta na sva crvena vina poručena preko sajta ours.rs. Idealna kombinacija: kupiti naša vina za naše žene!

 

Piše: Ljuban Očigrija

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code