Vina

GINfinity Pink 0,5

  • Kataloški broj:20156
Slatkasto-gorke note lipe, zove i hibiskusa svojim opojnim aromama prizivaju proleće u čašu. Krajnji pečat Pinku daje moćna bobica, koja je primesa voćne na prethodnu cvetnu aromu. Borovnica je izvor prirodne pink boje. Čista i blaga aroma kleke, podržana slatkasto-gorkim notama lipe, zove i hibiskusa koje svojim opojnim aromama prizivaju proleće u čašu. Prirodnu pink boju daju sveži plodovi opore ali toliko efektne borovnice. Zaokružen ukus i dug, slatkasto gorki cvetni ukus protkan osvežavajućim nijansama citrusa i oporom borovnicom. Glatka, duga završnica praćena osveženjem koje traje i osećajem nežnog peckanja.
Pink ostavlja prostora mašti. Boja poziva na kreativnost, a cvetni tonovi prosto vape za kriškom limuna, pokojom malinom ili jagodom i svežim listovima mente.
2.340,00 RSD
- +
OPIS +
Naziv proizvodjača
L&H Craft
Sedište proizvodjača
Subotica
Mogućnost posete
Ne, za sada
Vrsta voća
Kleka, začinske biljke i plodovi
Vrsta destilata
Gin
Način proizvodnje
Dupla destilacija
Odležavanje
Inox
Organska proizvodnja
Ne
Alkoholi
39,5%
Temperatura posluživanja
10C - 14C
Ambalaža
0,5L
POŠALJITE POKLON +

U situaciji ste da vam je potreban elegantan poklon koji govori „sve jezike sveta“?

Zaviri u carstvo poklona + OURS dostava! 

Nudimo poklon kutije za svaku priliku i dostavljamo poklon na traženu adresu (teritorija Beograda)!

U zavisnosti od namene poklona, tu smo da vam preporučimo vino ili rakiju, da uparimo fantastične ukuse čokolada koje se slažu uz vina ili da jednostavnom sitnicom iz asortimana vinske opreme, kafe ili zdravih proizvoda damo onaj poseban pečat svakom poklonu. Naravno, sve to možemo dopuniti vašom ličnom porukom na ceduljici.

 Spakujmo poklon zajedno, a mi ćemo ga u vaše ime dostaviti! 

 

Važi samo za on-line plaćanje.

ISPORUKA +

B E O G R A D

Za iznose porudžbina manje od 5.000 RSD dovoz naplaćujemo 400 RSD., za porudžbine veće od 5.000 RSD besplatno.

Sve porudžbine za Beograd isporučujemo najkasnije u roku od 24 sata, od trenutka poručivanja. Ukoliko je potrebno kraće vreme isporuke molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 062/244-471.

 

S R B I J A

Sve porudžbine u Srbiji (sem Beograda) isporučujemo preko kurirske službe DExpress i rok isporuke zavisi od kurirske službe, a najčešće je to u roku od 18 do 72 sata od trenutka poručivanja u zavisnosti da li je radni dan ili su petak ili subota.

Kupac pri preuzimanju pošiljke dobija fisklani račun sa svim stavkama (poručena roba + troškovi pakovanja i isporuke) i nema dodatnih troškova kurirske službe.


Koštanje pošiljke sa dovozom na adresu:

do     2kg 450 rsd
do     5kg 650 rsd
do   10kg 900 rsd
do   20kg 1200 rsd
do   30kg 1400 rsd
do   50kg 2000 rsd
do   70kg 2700 rsd
do 100kg 3500 rsd

 

Paketi su višestruko zaštićeni (vazdušne vrećice, karton...) pa su lomovi izuzetno retki, ali ipak svu robu šaljemo na vašu odgovornost ukoliko poručite, čime preuzimate odgovornost za slanje paketa.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code