Vina

Rubin Vinjak Hedonic 0,7

Arhivski Vinjak Hedonic, star 50 godina, najprestižniji je proizvod iz porodice vinjaka. Godine odležavanja tokom kojih dolazi do niza procesa u vinskom destilatu su jedan od najvažnijih faktora koji utiču na nezaboravan ukus i miris ovog pica. Najpre snažan i složen na prvi utisak, Vinjak Hedonic prelazi u izuzetno trajan, mekan i harmoničan ton karamele, vanile i sušenog voća. Karakteriše ga intenzivno prisustvo tanina i ukus koji se dugo nakon konzumiranja zadržava i opstaje prisutan asocirajući na prijatan sladak ukus meda.

Pretočen u prelepu kristalnu bocu, ukrašenu 24-oro karatnim zlatom, u specijalnoj ukrasnoj kutiji zajedno sa odgovarajućim aksesoarima za serviranje, predstavlja jedan aromatični vremplov i savršenu kompoziciju ukusa istinske umetnosti vinjaka.

425.000,00 RSD
- +
OPIS +
Naziv proizvodjača
Rubin
Sedište proizvodjača
Kruševac
Tehnolog proizvodnje
Goran Djurdjević
Mogućnost posete
Da, uz najavu
Način berbe
Ručna
Vrsta voća
Groždje
Vrsta destilata
Žuti destilat
Način proizvodnje
Dupla destilacija
Odležavanje
Hrastove bure
Period odležavanja
600 meseci
Organska proizvodnja
Ne
Alkoholi
40%
Temperatura posluživanja
14C - 18C
Ambalaža
0,7L
Napomena
Arhiva
Kutija
Da
POŠALJITE POKLON +

U situaciji ste da vam je potreban elegantan poklon koji govori „sve jezike sveta“?

Zaviri u carstvo poklona + OURS dostava! 

Nudimo poklon kutije za svaku priliku i dostavljamo poklon na traženu adresu (teritorija Beograda)!

U zavisnosti od namene poklona, tu smo da vam preporučimo vino ili rakiju, da uparimo fantastične ukuse čokolada koje se slažu uz vina ili da jednostavnom sitnicom iz asortimana vinske opreme, kafe ili zdravih proizvoda damo onaj poseban pečat svakom poklonu. Naravno, sve to možemo dopuniti vašom ličnom porukom na ceduljici.

 Spakujmo poklon zajedno, a mi ćemo ga u vaše ime dostaviti! 

 

Važi samo za on-line plaćanje.

ISPORUKA +

B E O G R A D

Za iznose porudžbina manje od 5.000 RSD dovoz naplaćujemo 400 RSD., za porudžbine veće od 5.000 RSD besplatno.

Sve porudžbine za Beograd isporučujemo najkasnije u roku od 24 sata, od trenutka poručivanja. Ukoliko je potrebno kraće vreme isporuke molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 062/244-471.

 

S R B I J A

Sve porudžbine u Srbiji (sem Beograda) isporučujemo preko kurirske službe DExpress i rok isporuke zavisi od kurirske službe, a najčešće je to u roku od 18 do 72 sata od trenutka poručivanja u zavisnosti da li je radni dan ili su petak ili subota.

Kupac pri preuzimanju pošiljke dobija fisklani račun sa svim stavkama (poručena roba + troškovi pakovanja i isporuke) i nema dodatnih troškova kurirske službe.


Koštanje pošiljke sa dovozom na adresu:

do     2kg 450 rsd
do     5kg 650 rsd
do   10kg 900 rsd
do   20kg 1200 rsd
do   30kg 1400 rsd
do   50kg 2000 rsd
do   70kg 2700 rsd
do 100kg 3500 rsd

 

Paketi su višestruko zaštićeni (vazdušne vrećice, karton...) pa su lomovi izuzetno retki, ali ipak svu robu šaljemo na vašu odgovornost ukoliko poručite, čime preuzimate odgovornost za slanje paketa.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code