Vina

Dragomirova Izuvača Viljamovka 0,5l

  • Kataloški broj:1801

Organske kruške proizvodim u planinskom kraju zapadne Srbije na nadmorskoj visini od 750 m bez upotrebe bilo kakvih hemijskih sredstava za zaštitu bilja.

Voćnjak broji 1700 stabala kruške viljamovke koju ne beremo kao sav normalan svet nego čekamo da počne da opada pa je kupimo svaki dan sa sveže pokošene trave. Ona opada, a mi je sakupljamo peremo i meljemo u kace i tako iz dana u dan dok ne završimo berbu, a kace budu pune kvalitetnih, sočnih, zrelih i mirisnih plodova.

Dok se obavlja vrenje kruške u hladnjači, na kontrolisanoj temperaturi, mi pripremamo drva za pečenje rakije u dedinom kazanu prevrtaču od 100 litara. Završetak vrenja odredjujemo pouzdanim instrumentima ali i iskustvom, jer se naš stav bazira na upotrebi novih tehnnologija ali uz veliku primenu tradicionalnih metoda.

2.500,00 RSD
- +
OPIS +
Naziv proizvodjača
Milfruti
Sedište proizvodjača
Arilje
Mogućnost posete
Ne, za sada
Način berbe
Ručna
Godina berbe
2020
Vrsta voća
Kruška
Sorta
Viljamovka
Vrsta destilata
Beli destilat
Način proizvodnje
Dupla destilacija
Odležavanje
Inox
Organska proizvodnja
Ne
Alkoholi
40%
Ambalaža
0,5L
POŠALJITE POKLON +

U situaciji ste da vam je potreban elegantan poklon koji govori „sve jezike sveta“?

Zaviri u carstvo poklona + OURS dostava! 

Nudimo poklon kutije za svaku priliku i dostavljamo poklon na traženu adresu (teritorija Beograda)!

U zavisnosti od namene poklona, tu smo da vam preporučimo vino ili rakiju, da uparimo fantastične ukuse čokolada koje se slažu uz vina ili da jednostavnom sitnicom iz asortimana vinske opreme, kafe ili zdravih proizvoda damo onaj poseban pečat svakom poklonu. Naravno, sve to možemo dopuniti vašom ličnom porukom na ceduljici.

 Spakujmo poklon zajedno, a mi ćemo ga u vaše ime dostaviti! 

 

Važi samo za on-line plaćanje.

ISPORUKA +

B E O G R A D

Za iznose porudžbina manje od 5.000 RSD dovoz naplaćujemo 450 RSD., za porudžbine veće od 5.000 RSD besplatno.

Sve porudžbine za Beograd isporučujemo najkasnije u roku od 24 sata, od trenutka poručivanja. Ukoliko je potrebno kraće vreme isporuke molimo Vas da nas kontaktirate putem broja telefona 062/244-471.

 

S R B I J A

Sve porudžbine u Srbiji (sem Beograda) isporučujemo preko kurirske službe DExpress i rok isporuke zavisi od kurirske službe, a najčešće je to u roku od 18 do 72 sata od trenutka poručivanja u zavisnosti da li je radni dan ili su petak ili subota.

Kupac pri preuzimanju pošiljke dobija fisklani račun sa svim stavkama (poručena roba + troškovi pakovanja i isporuke) i nema dodatnih troškova kurirske službe.


Koštanje pošiljke sa dovozom na adresu:

do     2kg 520,00 rsd
do     5kg 740,00 rsd
do   10kg 1.040,00 rsd
do   20kg 1.380,00 rsd
do   30kg 1.600,00 rsd
do   50kg 2.300,00 rsd
do   70kg 3.100,00 rsd
do 100kg 4.200,00 rsd

 

Paketi su višestruko zaštićeni (vazdušne vrećice, karton...) pa su lomovi izuzetno retki, ali ipak svu robu šaljemo na vašu odgovornost ukoliko poručite, čime preuzimate odgovornost za slanje paketa.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code