Vina

Orlić Razvigor Rose 0,75

  • Kataloški broj:20122

Kažu da među vetrovima promena možemo da pronađemo naš pravi smer. Osluškujući one koji krstare oko guduričkih prostora, uspeli smo da naše vino sačuvamo od njihove rušilačke energije i da dozvolimo onim dobroćudnim, toplim lahorima da ga zagrle, osveže i osnaže. Nežnost, lakoća i harmonija prolećog povetarca pažljivo je utkana u ružičastim nijansama našeg “Razvigora”. Mladoliko vino, sa izrazito voćnim kiselinama. Blago harmonično i izuzetno pitko vino, koje svojim mirisom podseća na cvet ruže. Kontrolisanom temperaturnom fermentacijom, želeli smo da istaknemo svežinu i voćnost našeg prvog ružičastog vina, proizvedenog od sorte grožđa Merlot. Idealno se slaže sa pečenim belim mesom, prelivenim sosom od gorgonzola.Takođe, upotpunjuje se uz sve vrste mesa sa roštilja, uz picu, kao i kremaste dezerte. Posebno vam preporučujemo naš Razvigor uz kolač “tri leće”.

750,00 RSD
- +
OPIS +
Naziv proizvodjača
Orlić
Sedište proizvodjača
Gudurica
Rejon
Banatski
Mogućnost posete
Da, uz najavu
Lokalitet vinograda
Gudurica
Način berbe
Ručna
Godina berbe
2021
Sastav vina
Sortno
Sorta
Merlot
Vrsta vina
Roze vino
Tip vina
Suvo vino
Način proizvodnje
Fermentacija
Odležavanje
Inox
Sazrevanje
Boca
Organsko
Ne
Biodinamičko
Ne
Alkoholi
14%
Temperatura posluživanja
10C - 14C
Preporuka deknatiranja
Ne
Ambalaža
0,75L
POŠALJITE POKLON +

U situaciji ste da vam je potreban elegantan poklon koji govori „sve jezike sveta“?

Zaviri u carstvo poklona + OURS dostava! 

Nudimo poklon kutije za svaku priliku i dostavljamo poklon na traženu adresu (teritorija Beograda)!

U zavisnosti od namene poklona, tu smo da vam preporučimo vino ili rakiju, da uparimo fantastične ukuse čokolada koje se slažu uz vina ili da jednostavnom sitnicom iz asortimana vinske opreme, kafe ili zdravih proizvoda damo onaj poseban pečat svakom poklonu. Naravno, sve to možemo dopuniti vašom ličnom porukom na ceduljici.

 Spakujmo poklon zajedno, a mi ćemo ga u vaše ime dostaviti! 

 

Važi samo za on-line plaćanje.

ISPORUKA +

B E O G R A D

Za iznose porudžbina manje od 5.000 RSD dovoz naplaćujemo 400 RSD., za porudžbine veće od 5.000 RSD besplatno.

Sve porudžbine za Beograd isporučujemo najkasnije u roku od 24 sata, od trenutka poručivanja. Ukoliko je potrebno kraće vreme isporuke molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 062/244-471.

 

S R B I J A

Sve porudžbine u Srbiji (sem Beograda) isporučujemo preko kurirske službe DExpress i rok isporuke zavisi od kurirske službe, a najčešće je to u roku od 18 do 72 sata od trenutka poručivanja u zavisnosti da li je radni dan ili su petak ili subota.

Kupac pri preuzimanju pošiljke dobija fisklani račun sa svim stavkama (poručena roba + troškovi pakovanja i isporuke) i nema dodatnih troškova kurirske službe.


Koštanje pošiljke sa dovozom na adresu:

do     2kg 450 rsd
do     5kg 650 rsd
do   10kg 900 rsd
do   20kg 1200 rsd
do   30kg 1400 rsd
do   50kg 2000 rsd
do   70kg 2700 rsd
do 100kg 3500 rsd

 

Paketi su višestruko zaštićeni (vazdušne vrećice, karton...) pa su lomovi izuzetno retki, ali ipak svu robu šaljemo na vašu odgovornost ukoliko poručite, čime preuzimate odgovornost za slanje paketa.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code