Vina

Šomodji Dora Bora 0,75

  • Kataloški broj:1935

Jedno posebno vino iznuđeno sticajem okolnosti, verovatno ostaje jedinstveno u istoriji našeg podruma. U godini velikih iskušenja, sa 100 dana kiše u kontinuitetu, u nemogućnosti da iz sopstvenog roda kompletiramo proizvodnju, merlo pozajmljen iz sunčane Makedonije dopunjava kaberne u veličanstvenoj kupaži. Ovo je godina nove generacije u porodici: rodila se Dora, prva unuka, pa je vino dobilo njeno ime. Ove dve vrhunske sorte, kao brat i sestra, spajaju ozbiljno sa nežnim, i daju markantno i karakterno vino sa baršunastom teksturom, blagim taninima, i kompleksnom, dugom završnicom. Kada vam se čaša isprazni, nakon dužeg vremena vredi pomirisati tu opojnu aromu suvog grožđa.

Vino je tamno rubin boje, izuzetno jako, puno i korpuskulentno ali sa diskretnim kiselinama i bukeom koji se pamti.

Kao i sva naša vina, i ovo vino je SAMOTOK, bez industrijskog procesiranja, rađeno u manufakturi ali po strogo kontrolisanoj tehnologiji.

Vino odležava u Barrique hrastovim buradima. Preporučena jela uz ovo vino: juneći perkelt na mađarski način, jela sa prelivima od sira, jela od gljiva.

1.130,00 RSD
- +
OPIS +
Naziv proizvodjača
Šomodji
Sastav vina
Kupaža
Sorta
Cabernet Sauvignon, Merlot
Vrsta vina
Crveno vino
Tip vina
Suvo vino
Preporuka deknatiranja
Da, duže deknatiranje
Ambalaža
0,75L
POŠALJITE POKLON +

U situaciji ste da vam je potreban elegantan poklon koji govori „sve jezike sveta“?

Zaviri u carstvo poklona + OURS dostava! 

Nudimo poklon kutije za svaku priliku i dostavljamo poklon na traženu adresu (teritorija Beograda)!

U zavisnosti od namene poklona, tu smo da vam preporučimo vino ili rakiju, da uparimo fantastične ukuse čokolada koje se slažu uz vina ili da jednostavnom sitnicom iz asortimana vinske opreme, kafe ili zdravih proizvoda damo onaj poseban pečat svakom poklonu. Naravno, sve to možemo dopuniti vašom ličnom porukom na ceduljici.

 Spakujmo poklon zajedno, a mi ćemo ga u vaše ime dostaviti! 

 

Važi samo za on-line plaćanje.

ISPORUKA +

B E O G R A D

Za iznose porudžbina manje od 5.000 RSD dovoz naplaćujemo 400 RSD., za porudžbine veće od 5.000 RSD besplatno.

Sve porudžbine za Beograd isporučujemo najkasnije u roku od 24 sata, od trenutka poručivanja. Ukoliko je potrebno kraće vreme isporuke molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona 062/244-471.

 

S R B I J A

Sve porudžbine u Srbiji (sem Beograda) isporučujemo preko kurirske službe DExpress i rok isporuke zavisi od kurirske službe, a najčešće je to u roku od 18 do 72 sata od trenutka poručivanja u zavisnosti da li je radni dan ili su petak ili subota.

Kupac pri preuzimanju pošiljke dobija fisklani račun sa svim stavkama (poručena roba + troškovi pakovanja i isporuke) i nema dodatnih troškova kurirske službe.


Koštanje pošiljke sa dovozom na adresu:

do     2kg 450 rsd
do     5kg 650 rsd
do   10kg 900 rsd
do   20kg 1200 rsd
do   30kg 1400 rsd
do   50kg 2000 rsd
do   70kg 2700 rsd
do 100kg 3500 rsd

 

Paketi su višestruko zaštićeni (vazdušne vrećice, karton...) pa su lomovi izuzetno retki, ali ipak svu robu šaljemo na vašu odgovornost ukoliko poručite, čime preuzimate odgovornost za slanje paketa.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code